AKU JUAL JAM

@akujualjam

💯 trusted seller 🌺 malaysia brand Do not hesitate to click 👇👇👇

http://www.wasap.my/601116828910
  • 137 投稿
  • 923 フォロワー
Card image cap

2017/12/13 18:08:46

@akujualjam
RM149.006 months warranty30 m water resistanceWhats app 01116828910
Card image cap

2017/12/11 15:37:28

@akujualjam
ORI DAN MURAH... Jam tangan berjenama ARTH. Waranti 6 bulan.. Kalis air 30 meter. Pelbagai corak menarik dan tahan lasak. Boleh layari web yang tertera pada profil untuk melihat pelbagai corak yang menarik. DM segera jika berminat
Card image cap

2017/12/11 02:50:54

@akujualjam
ORIGINAL ARTH WRISWATCHRM1006 MONTHS WARRANTY30 M WATER RESISTANCEDM US NOW!!!
Card image cap

2017/12/08 00:03:12

@akujualjam
King of wristwatch
Card image cap

2017/12/07 16:51:58

@akujualjam
Cuma RM100 anda mampu mengenakan jam tangan original jenama tempatan. Berkualiti dengan design menarik. Ada jaminan selama 6 bulan.#fashion #swag #style #stylish #me #swagger #cute #photooftheday #jacket #hair #pants #shirt #instagood #handsome #cool #polo #swagg #guy #boy #boys #man #model #tshirt #shoes #sneakers #styles #jeans #fresh #dope
Card image cap

2017/12/05 12:53:03

@akujualjam
Design yang sangat menarik. Ini stok sekali pakai ramai memandang... Info ada di bawah ni ya.. ⬆️ ⬆️ ⬆️ ⬆️ ⬆️ ARTH 3003 WRAnalog & DigitalProduct details:Case Material: ABS Casing & stainless steel (back)Back casing & buckle: Stainless steelStrap material: PUFeatures:Water resistance: 30 metersNight light: EL lightFunction: Date, Hour, Minutes, SecondsWarranty: 6 months (Defected, movement & water resistance problems)MYR 139POSTAGE :Semenanjung (Free) Sabah & Sarawak (RM18)
Card image cap

2017/11/26 19:34:59

@akujualjam
Hitam menawan. ARTH 2028 RM90
Card image cap

2017/11/22 22:10:40

@akujualjam
Haritu main futsal jd keeper kena rembat tepat kt jam.. Tangan terseliuh takda hal.. Check jam dlu.. Fuh nasib baik jam steady.. Balik dari futsal redah hujan naik moto pulak.. Tgh gelap malam hujan lebat tekan lampu nak tgk jam pukul brapa.. Lampu masih menyala.. Dah smpai rumah check lagi ada air masuk x.. Masih kalis air.. Jam masih steady. Gila lah untung jam original jenama ARTH ni. Beli dengan harga RM100 ja pon.. Ori mesti ada waranti punya.. X risau. Jom pilih meh#arth #kag #jamori #murah #jamtangan
Card image cap

2017/11/22 16:55:01

@akujualjam
Seronok dia dapat jam ARTH 2005.Harga cuma RM100. Bukan copy siap boleh celup dalam air lagi. Hujan tak kisah. Katanya nak angkat lagi untuk awek dia sebijik.Slide kiri untuk tengok warna lain. #arth #thf #kag #padangsera #kodiang
Card image cap

2017/11/22 12:21:17

@akujualjam
Kalau berani slide ke kiri. Design ni memang mengancam habitat manusia. Pastikan susu anak dan keperluan lain sudah dipenuhi baru anda slide ke kiri. Kerana anda pasti beli.. Pasti!!! #ARTH #THF #KAG
Card image cap

2017/11/22 10:43:16

@akujualjam
Selamat pagi.. Selamat bersarapan.. Teruskan menyokong jam jenama ARTH. cuba dulu baru tau.#ARTH #THF #KAG
Card image cap

2017/11/19 11:59:52

@akujualjam
Jam warna biru memang susah nak ngam dengan warna baju. Tapi bila pakai tshirt hitam atau putih. Memang padu. ARTH sedikit berevolusi dengan kerangka dalam kini berwarna cerah manakala digit waktu pula berwarna hitam memberi kelebihan buat penglihatan pemakai ketika siang. Selain butang lampu, ARTH mempunyai kelebihan dari aspek ketahanan dan kalis air sedalam 30 meter tekanan. Jaminan selama 6 bulan buat pembeli dengan harga serendah RM100.00. 'Jenama malaysia, harga malaysia, kualiti antarabangsa'Whats app 01116828910 atau boleh terus klik pada profile @legasikarya_wristwatch#ARTH #thf #wristwatch #original #malaysia #jamtangan #koleksijam #kag