#uitmjengka


Card image cap

2017/12/10 16:47:37

@veloka.co
SEMUA ORANG PANDANG KITA !!! ingatkan ada yang tak kena dengan kita, last-last ada orang yg datang tegur kita. "awak, cantik seluar awak, beli kat mana?" waaaa, terkejut kita! ingatkan kita pakai baju terbalik ke apa!mestilah beli di VELOKA.CO, harga murah pilihan pun banyak!! RM7-RM12 RINGGIT JE!! macam-macam pattern pants ada, semua cantik cantik!berminat? boleh PM direct, nak COD pon boleh. area Kuantan, Temerloh & Kuala Terengganuwww.wasap.my/601116880613/pmpantsKTRGwww.wasap.my/601116533936/pmpantsKTNwww.wasap.my/60179204469/pmpantsTEMERLOH
Card image cap

2017/12/12 01:44:51

@sneakboxstore
🎉SUPERSTAR WEEK SALE.🎉.ADIDAS SUPERSTAR RAINBOW WHITE..RM90 SM/SS.WHATSAPP 0196148012 FOR ORDER OR DIRECT MESSAGE FOR INSTANT REPLY.ASSALAMUALAIKUM SEMUA..#tshirt #plainshirt #uitmpp #fashion #uitm #asasi #langitdengkil #iium #maresmart #era #maresmag #uitmpuncak alam #uitmseriiskandar #supportmember #uitmjengka #uitmtapah #instagram #uitmshahalam #dengkilperform #uitmarau #streetwearmalaysia
Card image cap

2017/12/12 00:42:10

@mira_exclusive_shop
Nak borong enam utas mcm ni pon boleh..harga superb kita bagi😘😘😘..nak jimat kumpul2 order dgn kwn2 ke adik beradik ke kn.. ..nak tau harga borong whatsapp admin ea😘😘.exclusive tau kristal swarovski nii bling2 gitu msti org sebelah jeles tgk uols😅😅.. 👆👆👆👆👆👆👆..gelang tangan crystal swarovski ikat emas suasa 14k + 1 juntai love. 👉 warna crystal swarovski blh pilih👉 standard size : 16cm - 18cm👉 ad 1 juntai love size 10mm..Harga : Rm120/seutas ( free postage ) .Utk tambahan size tambah rm5 setiap cm. Dibawah 15cm tolak rm10. 1 - 2 hari preorder untuk gelang suasa.Memang gojes sgt rt ini 😍😍 ..dm admin @mira_exslusive_shop untuk dapatkan harga yang terbaikkkk atau tekan link ni 📲📲www.wasap.my/60175061250( miera).#gelangemassuasa#gelanghadiah #hadiahistimewah #gelangbudakemassuasa#gelangbudak#majalahpama #uitmjengka #uitmpuncakperdana #uitmmachang #uitmmalaysia #emassuasamurah#mieraexclusiveshop #gelangartis #gelangneelofa#gelangkristalswarovsky gelangemassuasa14k#gelangemasmurah
Card image cap

2017/12/12 00:36:04

@mira_exclusive_shop
👆👆👆👆👆👆👆..gelang tangan crystal swarovski ikat emas suasa 14k + 1 juntai love. 👉 warna crystal swarovski blh pilih👉 standard size : 16cm - 18cm👉 ad 1 juntai love size 10mm..Harga : Rm120/seutas ( free postage ) .Utk tambahan size tambah rm5 setiap cm. Dibawah 15cm tolak rm10. 1 - 2 hari preorder untuk gelang suasa.Memang gojes sgt rt ini 😍😍 ..dm admin @mira_exslusive_shop untuk dapatkan harga yang terbaikkkk atau tekan link ni 📲📲www.wasap.my/60175061250( miera).#gelangemassuasa#gelanghadiah #hadiahistimewah #gelangbudakemassuasa#gelangbudak#majalahpama #uitmjengka #uitmpuncakperdana #uitmmachang #uitmmalaysia #emassuasamurah#mieraexclusiveshop #gelangartis #gelangneelofa#gelangkristalswarovsky gelangemassuasa14k#gelangemasmurah
Card image cap

2017/12/12 00:33:44

@mira_exclusive_shop
👆👆👆👆👆👆👆..gelang tangan crystal swarovski ikat emas suasa 14k + 1 juntai love. 👉 warna crystal swarovski blh pilih👉 standard size : 16cm - 18cm👉 ad 1 juntai love size 10mm..Harga : Rm120/seutas ( free postage ) .Utk tambahan size tambah rm5 setiap cm. Dibawah 15cm tolak rm10. 1 - 2 hari preorder untuk gelang suasa.Memang gojes sgt rt ini 😍😍 ..dm admin @mira_exslusive_shop untuk dapatkan harga yang terbaikkkk atau tekan link ni 📲📲www.wasap.my/60175061250( miera).#gelangemassuasa#gelanghadiah #hadiahistimewah #gelangbudakemassuasa#gelangbudak#majalahpama #uitmjengka #uitmpuncakperdana #uitmmachang #uitmmalaysia #emassuasamurah#mieraexclusiveshop #gelangartis #gelangneelofa#gelangkristalswarovsky gelangemassuasa14k#gelangemasmurah
Card image cap

2017/12/12 00:32:50

@mira_exclusive_shop
👆👆👆👆👆👆👆..gelang tangan crystal swarovski ikat emas suasa 14k + 1 juntai love. 👉 warna crystal swarovski blh pilih👉 standard size : 16cm - 18cm👉 ad 1 juntai love size 10mm..Harga : Rm120/seutas ( free postage ) .Utk tambahan size tambah rm5 setiap cm. Dibawah 15cm tolak rm10. 1 - 2 hari preorder untuk gelang suasa.Memang gojes sgt rt ini 😍😍 ..dm admin @mira_exslusive_shop untuk dapatkan harga yang terbaikkkk atau tekan link ni 📲📲www.wasap.my/60175061250( miera).#gelangemassuasa#gelanghadiah #hadiahistimewah #gelangbudakemassuasa#gelangbudak#majalahpama #uitmjengka #uitmpuncakperdana #uitmmachang #uitmmalaysia #emassuasamurah#mieraexclusiveshop #gelangartis #gelangneelofa#gelangkristalswarovsky gelangemassuasa14k#gelangemasmurah
Card image cap

2017/12/12 00:29:57

@mira_exclusive_shop
👆👆👆👆👆👆👆..gelang tangan crystal swarovski ikat emas suasa 14k + 1 juntai love. 👉 warna crystal swarovski blh pilih👉 standard size : 16cm - 18cm👉 ad 1 juntai love size 10mm..Harga : Rm120/seutas ( free postage ) .Utk tambahan size tambah rm5 setiap cm. Dibawah 15cm tolak rm10. 1 - 2 hari preorder untuk gelang suasa.Memang gojes sgt rt ini 😍😍 ..dm admin @mira_exslusive_shop untuk dapatkan harga yang terbaikkkk atau tekan link ni 📲📲www.wasap.my/60175061250( miera).#gelangemassuasa#gelanghadiah #hadiahistimewah #gelangbudakemassuasa#gelangbudak#majalahpama #uitmjengka #uitmpuncakperdana #uitmmachang #uitmmalaysia #emassuasamurah#mieraexclusiveshop #gelangartis #gelangneelofa#gelangkristalswarovsky
Card image cap

2017/12/12 00:22:38

@mira_exclusive_shop
👆👆👆👆👆👆👆 gelang tangan crystal swarovski ikat emas suasa 14k + 1 juntai love 👉 warna crystal swarovski blh pilih👉 standard size : 16cm - 18cm👉 ad 1 juntai love size 10mm..Harga : Rm120/seutas ( free postage ) .Utk tambahan size tambah rm5 setiap cm. Dibawah 15cm tolak rm10. 1 - 2 hari preorder untuk gelang suasa.Whatsapp admin +60175061250..boleh kasi hadiah seutas dkt ank dara uols mK dara pon boleh😅#gelangemassuasa#gelanghadiah #hadiahistimewah #gelangbudakemassuasa#gelangbudak#majalahpama #uitmjengka #uitmpuncakperdana #uitmmachang #uitmmalaysia #emassuasamurah#mieraexclusiveshop #gelangartis #gelangneelofa#gelangkristalswarovsky
Card image cap

2017/12/11 23:44:55

@lentikdaraoriginal
😘 ANDA SURI RUMAH ATAU PELAJAR BERUMUR 21 TAHUN KE ATAS??? JIKA TIDAK, TOLONG ABAIKAN HEBAHAN INI 👧.(((BERITA BAIK UNTUK SURI RUMAH & PELAJAR!!!))).💰Nak berniaga tapi tak tahu produk apa???.💰Nak produk mudah jual & laku keras???.💰Nak support group & ilmu marketing PERCUMA bagi merancakkan sales???.💰Nak bebas hutang & bebas berbelanja apa sahaja???.💰Nak jadi jutawan online sebelum tahun 2019???.👫 Jika anda serious nak! Join bisnes LENTIK DARA - Jus Kurus Ajaib Hari Ini juga!!!.🍹Jus Lentik Dara 😍.💓 Bakar lemak 200% lebih efektif💓 Program penurunan berat badan 2-5 kilo seminggu💓 Tanpa diet ketat & senaman berat💓 Duta selebriti #EllyMazlein / Kak Lina Pom Pom💓 Iklan di #TV3, #HOTFM & 35 #billboard di sepanjang highway (2018).⚠ Lentik Dara bukan UBATAN & 100% SUMBER ALAM semulajadi. Kami berani REKOMEN Jus #LentikDara sebagai MAKANAN tambahan untuk MEMBAKAR LEMAK seperti yang disyorkan oleh personaliti fitness & kesihatan Malaysia #JomKurus.Kita BOLEH start bisnes dengan modal serendah RM1XX (3 botol) dan boleh untung RM36 atau modal RM3XX (6 botol) untung RM135!!!.💻 BAHAN IKLAN/MARKETING DIBERI Percuma.🎁 MONTHLY REWARDS DISEDIAKAN.🏫 1 DAERAH 1 AGEN SAHAJA!!!.Join #Agen kami sekarang!!!.Taip "AGEN" dan WhatsApp ke,.📲 +6011-55017234📲 +6011-55017234📲 +6011-55017234.Lagi cepat kita join, lagi cepat kita buat duit hanya dengan online je uolls kat mana² pun boleh, mudah kan?! 😍.📚 RUJUKAN UNTUK MEMANTAPKAN LAGI MARKETING & SALES JUGA PERCUMA,.💰FACEBOOK PAGE *MAKANAN DIET MURAH* & *LENTIK DARA ORIGINAL*💰Instagram @LentikDaraOriginal💰Blog https://lentikdaraoriginal.blogspot.my/?m=1.Sila add Facebook admin Mazrul Abdul Jalil.#TeamLentikDaraMazim
Card image cap

2017/12/11 23:19:38

@berina_pelurus_rambut_ajaib
Tak rugi rasanya untuk mencuba . Ramai dah pakai . Ramai dah lurus . Bermodalkan rm 20 sahajaaaaa . Krim Pelurus Rambut Berina dapat menyelesaikan masalah rambut kerinting , serabai , tidak terurus . Abang2 yang nak dating ngn makwe tuu baik try cepat , conform makwe bertambah sayang 💞 . Akak2 pulak tak payahlah nak pergi salon nak luruskan rambut 💇🏼 . Dapat jimat duit 💸 . Sementara stok masih ada . whatsapp 0169350485 📲whatsapp 0169350485 📲whatsapp 0169350485 📲whatsapp 0169350485 📲whatsapp 0169350485 📲whatsapp 0169350485 📲#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #rambutbermasalah #ubatrambut #ipta #uitm #matrempit #politeknik #giatmara #uitmjengka #uitmshahalam #uitmlendu #politeknik #politeknikmalaysia #pis #polisas #pms #poslaju #puashati #taksalahmencuba #belicepat #like4like
Card image cap

2017/12/11 23:19:06

@kenapa_beli_casing_mahal
Feedback Customer.👅Promosi Harga Borong👅.🔥1 Casing = RM30.🔥2 Casing = RM50.🔥5 Casing = RM110.👉Phone Lain Pun Boleh.👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order.👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘.👉Pilih Design @janggut_caseart.#setiaalam #shahalam2 #shahalam #pwtc #gambang #alorgajah #uitmjengka #machang #uitmmachang #jengka #campakbalik #terobek #muahciked #terlajaklaris #quputeh #sgbuloh #sungaibuloh #sgbesi #sungaibesi #kelanajaya #petalingjaya #subangjaya #ohsem #sibu
Card image cap

2017/12/11 17:05:11

@ziela_carboflex
Tak sungguh tak kata.. Dah rasa dan alami sendiri pasti percaya dgn #carboflexIngat lemak ingat carboflex ingat ziela!! Wsap je terus 0135343416 atau dm je senangkan.......#carboflex #nakkurus #jomkurus #bakarlemak #bakarlemakkawkaw #kurustanpasenaman #kurustanpadiet #kurussecarasihat #kurussebelumkahwin #produkkurus #produkkurusberkesan #gemok #lemak #cantik #slim
Card image cap

2017/12/11 23:10:31

@shgalleryshop
MAGIC SOAP DISPENSER 🛁.DETAIL :🌸Dengan hanya tadah tangan anda sabun terus keluar 😱🌸Tak perlu tekan2, atau picit2 penutup selepas ni lagi.🌸Boleh digunakan untuk semua jenis sabun, Tak kira sabun tangan, sabun mandi atau pun sabun cuci pinggan 😎🌸Malah nak letak losyen pun boleh tau 😍🌸Reka bentuk yang kecik dan comel sesuai diletakkan dimana2 sahaja.🌸Nak lagi best harga dah termasuk post 😉.SPECIPICATION :👉400ml soap capacity👉Uses 4pcs AA batteries (not included)👉Size : 9 x 20 x 13cm.WHAT INCLUDE :🌼1x  Soap Dispenser🌼1X Manual.TYPE :👉 SOAP MAGIC ONLY👉 WITH 2A BATTERY (4pcs).PRICE MAGIC SOAP ONLY:📮RM35 INC POSTAGE SEM📮RM40 INC POSTAGE SS.PRICE MAGIC SOAP + 4pcs BATTERY AA:📮RM40 INC POSTAGE SEM📮RM45 INC POSTAGE SSHARGA PASARAN LUAR : RM45 ex post.STATUS :✔READY STOCK📦SHIP IN 2-3 WORKING DAYS🚫NO WARRANTY.Whatsap 📲 0142114909.#barangviral #unikl #uia #lazada #zalora #kedaiustaz #magicsoapdispensermurah #adibizara #fattzura #goshop #cjwowshop #uniklmicet #ukm #uum #camerakeretamurah #primavalet #permatahhati #viral #uniklmiit #iphonemurah #barangkeretamurah #mekapmurah #jeansmurah #bazaarpaknil #barangborongmurah #uniklmitec #coffeprince #uitmjengka #promosimurah #shgalleryshop