#tehkurus


Card image cap

2017/10/23 01:15:22

@medinateatox
Fuhh fuhh fuhhh...Lawa hoii!!!Mmg selim melim teh kurus medina teatox paling murah kte transform badan customer ni..Tahniah awk...SLIMMING DETOX TEA™ : RM15KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order Pm/Whatsap : 0167282733 atau tekan jek wassap link nie http://www.wasap.my/60167282733#teatox #teatoxbymedina #tehkurus #teatoxmurah #medinateatoxpalingmurah
Card image cap

2017/10/23 00:51:05

@medina_desire.tehdetox.byzaza
Jom try set combo kaki chantiq dan slimming detox tea dengan hanya RM40 sahaja 😍😍😍.17 uncang dalam satu paket tau. Extra 2 uncang dari 15 uncang sebelummnya 😉😉😉.SLIMMING DETOX TEA RM 15KAKICHANTIQ TEA RM25.SET COMBO (SLIMMING DETOX TEA & KAKICHANTIQ TEA) RM 40.POSTAGE RM 8SM/ 12SS.Whatsapp 0177559985 for more infos! ..#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Card image cap

2017/10/23 00:50:28

@medina_desire.tehdetox.byzaza
NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢.Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱.Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆.Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆.Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘.#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Card image cap

2017/10/23 00:49:49

@medina_desire.tehdetox.byzaza
Kaki Chantiq Tea by Medina Desire ✨.Ramuan yang sudah diubah suai untuk membantu tubuh badan mendapatkan kembali bentuk badan yang ideal dan shape idaman kalbu uols semua. Both lelaki dan perempuan boleh consume 👨👩.Kaki Chantiq RM25 shj exclude postage 👢.Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO/SDT/KC dan tunggu sehingga di reply 😘.#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Card image cap

2017/10/23 00:43:25

@ain_dilla
Bila lifestyle berubah, semuanya berubah. Bukan tak nak makan benda berminyak, tetapi dah biasa makan tanpa minyak, rasa badan lagi sedap 😊..❗❗END YEAR CHALLENGE‼❗❗▪Turun 5-15 kg sebelum 2018.===========================.PROGRAM KURUS 30 HARI✔ Turun 4-7KG✔ Mealplan mudah untuk kurus✔Ada Coaching Group✔ Coach Check Food Diary✔ All Online ‼DAFTAR SEKARANG.🌸 Herbalife Coach: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT⏺ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN📱Coach AinS 0123456982.#HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia#KurusSebelum2018#KurusLepasBersalin#ProgramKurus30Hari#TeamSuriKurus
Card image cap

2017/10/23 00:37:04

@medinateatox_
Kurus dengan senang dan selamat!#medinateatestimoni___________Nak consume senang sangat.Rendam je uncang dlm 250ml air panas, tunggu dlm 2 minit sambil tekan2 sikit bagi pati teh keluar.Dan minum 😄______________Kindly whatsapp 013 897 4586COD available.Link in bio.#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #kurus #kuruskanbadan#produkkurus
Card image cap

2017/10/23 00:22:08

@slimming_detoxtea_rm15
Teh ajaib utk kecilkan peha & lengan. Bahkan utk kurus seluruh badan. Bunyi macam pelikkan? . terkejut bukan ??? Inilah fenomena teh kakicantiq by Medina Desire yg terlajak ajaib..dan viral seluruh MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPORE, VIETNAM , INDONESIA, KUWAIT & MONGOLIAMinum teh je pon dah boleh kurus!!!Sesuai utk lelaki & perempuan. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Slimming Detox RM 15Kaki cantiq RM 25 Combo set RM 40 ajeLosyen kurus Maryam RM35Super Combo (lotion + combo teh) RM 75Postage RM 8sm/RM 12ss..📲WA +60199626715.NAK FREE POSTAGE?CLICK SINIhttps://shopee.com.my/niksuhaidah 😊.......Whatsup Nik..0199626715Whatsup Nik..0199626715Whatsup Nik..0199626715#skinnylegsteatoxmalaysia#skinnylegsteatoxmurah#skinnylegsteatox#skinnyteamurah#slimmingteatoxmurah#slimmingteatox#slimmingtea#slimmingteamurah#legsteatoxmurah#legsteatox#legsteamurah#shopeemyclass#slimmingdetoxtea #kakicanteqtea #tehkurus #tehkurusmurah #detoxtea #detoxkurus #detoxkurusmurah #tehmedinadesire #medinadesire #medinadesiredetox #detoxmurahgiler #teatox #teatoxmurah #agenmedinadesire #mencaridropship #teamniksuhaidah242med #shopeemyclass #igmashup
Card image cap

2017/10/22 23:56:58

@pelangsingllatoja
Siapa bilang ibu Ibu yang Sudah melahirkan ga bisa kurus lagi ? Siapa bilang gendut itu keturunan ? Siapa bilang Kurus itu Susah ? Sini saya kasih tips kurus cepat aman dan HALAL. Ga pakai lama ga pakai olahraga ga usah diet dietan. 🌹☘️ LATOJA dan TEH DIET ☘️🌹 Apakah Latoja dan teh diet harus komsumsi barengan ? Jawabannya : TIDAK !! Nanti admin akan menyarankan mana yang lebih cocok untuk tubuh kalian masing masing ya. Cuman kalau mau cepat kurus dianjurkan untuk komsumsi keduanya ya Nah sekedar info untuk perbandingan Latoja dan teh diet🌹 Latoja ampuh menghilangkan stretchmark. Melangsingkan badan, membakar lemak di perut, betis, paha dan lengan. Bisa juga untuk dipakai supaya kulit halus dan sehat dan menghindari ulit cepat kendur.☘️ teh diet adalah teh hijau diet. Nah rasanya seperti air putih BUKAN tehh yang biasa anda minum ya. Bisa diminum untuk me rendah kan kolestrol ditubuh dan juga menurunkan berat badan. Jadi cocok banget buat sis dan bro yang Susah jaga makan dan makannya sering berminyak ya. Konsultasi/order:BBM : D8912768WA : 081364426878Line : @cez0814m (pakai @)RP 120.000 - LatojaRP 120.000 - teh hijau #latojaasli #latojaoriginal #latojaindonesia #obatkurus #obatdiet #latojamurah #pembakarlemak #latojamurahoriginal #latojamurah #latojaindonesia #latojapengurusbadan #creampelangsing#krimpelangsingbadan #obatdietaman #obatdietherbal #Pengecilpaha #teh diet #tehkurus #obatbab #tehlangsing #tehbab #slimmingtea #tehkurusmurah #tehpelangsingmurah #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #obatdietampuh #obatpelangsing #obatpelangsingmurah #obatdiet #obatkurusmurah #pelangsingmurah
Card image cap

2017/10/22 23:56:27

@pelangsinglatoja02
Siapa bilang ibu Ibu yang Sudah melahirkan ga bisa kurus lagi ? Siapa bilang gendut itu keturunan ? Siapa bilang Kurus itu Susah ? Sini saya kasih tips kurus cepat aman dan HALAL. Ga pakai lama ga pakai olahraga ga usah diet dietan. 🌹☘️ LATOJA dan TEH DIET ☘️🌹 Apakah Latoja dan teh diet harus komsumsi barengan ? Jawabannya : TIDAK !! Nanti admin akan menyarankan mana yang lebih cocok untuk tubuh kalian masing masing ya. Cuman kalau mau cepat kurus dianjurkan untuk komsumsi keduanya ya Nah sekedar info untuk perbandingan Latoja dan teh diet🌹 Latoja ampuh menghilangkan stretchmark. Melangsingkan badan, membakar lemak di perut, betis, paha dan lengan. Bisa juga untuk dipakai supaya kulit halus dan sehat dan menghindari ulit cepat kendur.☘️ teh diet adalah teh hijau diet. Nah rasanya seperti air putih BUKAN tehh yang biasa anda minum ya. Bisa diminum untuk me rendah kan kolestrol ditubuh dan juga menurunkan berat badan. Jadi cocok banget buat sis dan bro yang Susah jaga makan dan makannya sering berminyak ya. Konsultasi/order:BBM : D8912768WA : 081364426878Line : @cez0814m (pakai @)RP 120.000 - LatojaRP 120.000 - teh hijau #latojaasli #latojaoriginal #latojaindonesia #obatkurus #obatdiet #latojamurah #pembakarlemak #latojamurahoriginal #latojamurah #latojaindonesia #latojapengurusbadan #creampelangsing#krimpelangsingbadan #obatdietaman #obatdietherbal #Pengecilpaha #teh diet #tehkurus #obatbab #tehlangsing #tehbab #slimmingtea #tehkurusmurah #tehpelangsingmurah #pelangsingbpom #pelangsingcepat #pelangsingaman #obatdietampuh #obatpelangsing #obatpelangsingmurah #obatdiet #obatkurusmurah #pelangsingmurah
Card image cap

2017/10/22 23:52:33

@mimpimika.byaisya
FEEDBACK MIMPIMIKA 💕-Alhamdulillah, thank you dear for sharing us your positive feedback . No more masalah kulit kering , burn & menggelupas 💗😘💗-TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER 🤗🤗〰WS 📲 +60135302080 atau klik terus link di bio.〰FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus
Card image cap

2017/10/22 23:50:29

@slimming_detoxtea_rm15
Cuba check kot2 badan ada tanda2 seperti di atas ke.. Disamping tu jom minum detoxtea tea medina desire ni..😊😊 Slimming Detox RM 15Kaki cantiq RM 25 Combo set RM 40 ajeLosyen kurus Maryam RM35Super Combo (lotion + combo teh) RM 75Postage RM 8sm/RM 12ss..📲WA +60199626715.NAK FREE POSTAGE?CLICK SINIhttps://shopee.com.my/niksuhaidah 😊.......Whatsup Nik..0199626715Whatsup Nik..0199626715Whatsup Nik..0199626715#skinnylegsteatoxmalaysia#skinnylegsteatoxmurah#skinnylegsteatox#skinnyteamurah#slimmingteatoxmurah#slimmingteatox#slimmingtea#slimmingteamurah#legsteatoxmurah#legsteatox#legsteamurah#shopeemyclass#slimmingdetoxtea #kakicanteqtea #tehkurus #tehkurusmurah #detoxtea #detoxkurus #bazarpaknil #patahnyasebelahsayap #medinadesire #tv3 #detoxmurahgiler #teatox #tv9 #agenmedinadesire #mencaridropship #teamniksuhaidah242med #shopeemyclass #igmashup
Card image cap

2017/10/22 23:46:04

@mimpimika.byaisya
FEEDBACK MIMPIMIKA 💕-Alhamdulillah, thank you dear for sharing us your positive feedback . Memang puas hati & happy sangat dapat feedback panjang lebar camni. Happy dapat membantu ( terharu ) ! 💗😘💗-TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER 🤗🤗〰WS 📲 +60135302080 atau klik terus link di bio.〰FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus
Card image cap

2017/10/22 23:46:52

@d_qalisya
Taraaaaaa....nie haaa real testimoni kite,,jeles x??? sape nk kurus gojes blh whatsapp hakak...result tak mengecewakan awk2 semua. Yg penting MURAH uollss...dah la murah die punya result ohhhssseeemmm sgtttt!!!!.So,,sape nk blh whatsapp hakak ehh...💰HARGA EXC POSTAGE👉Slimming detox tea⏩ RM15👉Kakicantiq (legs tea)⏩RM25👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea)⏩RM40📮 Postage : RM8SM/RM12SS ..💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫Ws 📲📲+60145283888 for order..😘Ws 📲📲+60145283888 for order..😘💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫#slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu #brunei
Card image cap

2017/10/22 23:45:05

@emyliaqaisara
Pening kpla kan bila dh cuba mcm2 produk kesihatan dan produk kurus yg trkenal tp ttp xnampak result yg memuaskn hati..Pling trkilan bila produk tu mahal2 kn???Adooiii..mengeluh panjang...Jgn mngeluh naaa😉Ampa xpyh pening kpla sgt..Ceq ad tea herba yg femes skrng..Murah yakmat xigt donia aihhh....Hasil memang trlajak superbbb ohsemmm....💰HARGA EXC POSTAGE👉Slimming detox tea⏩ RM15👉Kakicantiq (legs tea)⏩RM25👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea)⏩RM40📮 Postage : RM8SM/RM12SS ..💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫Ws 📲📲+60145283888 for order..😘Ws 📲📲+60145283888 for order..😘💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫.#slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimmteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #skinnytea #skinnyteatox #kuruscantik #slimcantik #kurussihat #teaslim #teaslimming #medinadesire #slimmingteatox #detox #detoxmurah #slimming #bazaronline #bazaarpaknil #igshopmalaysia #shoopingonline #teaslimmingmurah
Card image cap

2017/10/22 23:44:46

@emyliaqaisara
Pening kpla kan bila dh cuba mcm2 produk kesihatan dan produk kurus yg trkenal tp ttp xnampak result yg memuaskn hati..Pling trkilan bila produk tu mahal2 kn???Adooiii..mengeluh panjang...Jgn mngeluh naaa😉Ampa xpyh pening kpla sgt..Ceq ad tea herba yg femes skrng..Murah yakmat xigt donia aihhh....Hasil memang trlajak superbbb ohsemmm....💰HARGA EXC POSTAGE👉Slimming detox tea⏩ RM15👉Kakicantiq (legs tea)⏩RM25👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea)⏩RM40📮 Postage : RM8SM/RM12SS ..💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫Ws 📲📲+60145283888 for order..😘Ws 📲📲+60145283888 for order..😘💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫.#slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimmteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #skinnytea #skinnyteatox #kuruscantik #slimcantik #kurussihat #teaslim #teaslimming #medinadesire #slimmingteatox #detox #detoxmurah #slimming #bazaronline #bazaarpaknil #igshopmalaysia #shoopingonline #teaslimmingmurah
Card image cap

2017/10/22 23:44:16

@emyliaqaisara
Pening kpla kan bila dh cuba mcm2 produk kesihatan dan produk kurus yg trkenal tp ttp xnampak result yg memuaskn hati..Pling trkilan bila produk tu mahal2 kn???Adooiii..mengeluh panjang...Jgn mngeluh naaa😉Ampa xpyh pening kpla sgt..Ceq ad tea herba yg femes skrng..Murah yakmat xigt donia aihhh....Hasil memang trlajak superbbb ohsemmm....💰HARGA EXC POSTAGE👉Slimming detox tea⏩ RM15👉Kakicantiq (legs tea)⏩RM25👉Set Combo(Kakicantiq + Slimming Detox Tea)⏩RM40📮 Postage : RM8SM/RM12SS ..💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫Ws 📲📲+60145283888 for order..😘Ws 📲📲+60145283888 for order..😘💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫.#slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimmteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #skinnytea #skinnyteatox #kuruscantik #slimcantik #kurussihat #teaslim #teaslimming #medinadesire #slimmingteatox #detox #detoxmurah #slimming #bazaronline #bazaarpaknil #igshopmalaysia #shoopingonline #teaslimmingmurah
Card image cap

2017/10/22 23:30:15

@_gorgeousleemadv
.NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT!.JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba..😱Berat badan berlebihan?😱Jalan peha asyik bergesel?😱Dah penat dipanggil gemok?😱Tak ada masa nak exercise?😱Tak boleh kawal nafsu makan?😱Nak dapatkan body sexy?😱Nak pakai baju saiz S/M?Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni.🔥HALAL🔥NO DIET🔥NO EXERCISE🔥💯SEMULAJADI🔥NO SIDE EFFECT🔥Bantu kawal nafsu makan!🔥Seriously tak payah pantang!🔥Membakar lemak berlebihan!🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan!Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739.#gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone
Card image cap

2017/10/22 23:29:46

@kurusfighter
Jom try teatox slimming beauty n legstea!! Bukan perempuan ja boleh minum nah!!! Lelaki pun boleh nah syg2 😘 mai la grab ramay2. Bukannya apa feedback daripada customer kami dah ramai 😱 semua positive feedback! Tadak negative nah syg. Yg penting hampa kena consisten minum niy. 😍 Pastu nak hentam makanan apa pun takpa janji dy buang balek 😘 yg nak cuba slimming saja rm 15 yg nak kecilkan peha rm 25. Hehehe ta mahai pun syg2 . Nak cantik nak kurus taley kedekut nah. 😘 jom lekaih grab set combo rm 40 ja. Whatsapp 0174428452Whatsapp 0174428452Whatsapp 0174428452Postage SM rm 8 SS rm 12😚#kakichantiqtea #kakicantiktea #detoxteamurah #teatoxmurah #detoxtea #teatox #slimmingdetoxtea #slimtea #detoxteamalaysia #teatoxmalaysiamurah #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #tehkurus #legstea #skinnytea #setcomboRm40
Card image cap

2017/10/22 23:25:20

@_gorgeousleemadv
.NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT!.JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba..😱Berat badan berlebihan?😱Jalan peha asyik bergesel?😱Dah penat dipanggil gemok?😱Tak ada masa nak exercise?😱Tak boleh kawal nafsu makan?😱Nak dapatkan body sexy?😱Nak pakai baju saiz S/M?Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni.🔥HALAL🔥NO DIET🔥NO EXERCISE🔥💯SEMULAJADI🔥NO SIDE EFFECT🔥Bantu kawal nafsu makan!🔥Seriously tak payah pantang!🔥Membakar lemak berlebihan!🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan!Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739.#gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone
Card image cap

2017/10/22 23:25:02

@promosarlemjusmurah
Bahayanya Jus Kurus SARLEMJUS !...☝Berat Badan LOSS. 👏✌ BAB Jadi Lancar. 👍..Biarkanlah fakta yang berbicara. Sebagian pelanggan telah merasakan khasiatnya. Tiap hari ada saja testimoni heboh. Benar-benar fenomenal. ..Perbandingan HargaSARLEMJUS hadir dengan harga paling bersahabat. 1 paket hanya IDR 160K. Pelangsing sejenis yg di endorse para artis mencapai IDR 300K. ..Perbandingan Volume1 paket SARLEMJUS volumenya 1.000 ml. Terdiri dari :1 pouch Sari Lemon Murni 500 ml +1 botol/pouch Jus Diet Herbal 500 ml. Produk juslangsing sejenis volumenya 650 ml. SARLEMJUS lebih unggul 350 ml. ..Perbandingan KomposisiSARLEMJUS mengandung 60% Sari Lemon Murni. Khasiat sarlem 10.000 lebih hebat dari kemoterapi. Buah obat ini sangat efektif untuk detoks racun dan lemak membandel yang berplak di pembuluh darah. Sisanya terdiri dari sari kurma, jahe, bawang putih serta 2 ramuan herbal RAHASIA sebagai KEUNGGULAN dari JUS DIET HERBAL. Bahan baku 90% produk lokal. Terbukti, SARLEMJUS cinta banget produk dalam negeri. Itu artinya turut memberdayakan petani lokal. Produk juslangsing sejenis mengandung sari lemon, jahe merah, bawang tunggal, dan cuka apel. Konon semua bahannya impor. Tentu saja ini membuang devisa negara dan mematikan petani lokal. Sungguh ironis, bukan...?! ..Perbandingan AromaAroma Sarlem asam menyegarkan. Rasa Jus Diet Herbal manis-manis asam. Aroma bawangnya cuma di hidung saja. Hampir tak terasa di lidah. Dan terasa hangat di perut. Cukup bersahabat, deh... sama kamu yang alergi dengan aroma bawang putih. Produk juslangsing sejenis bagaimana?  Sebaiknya coba sendiri saja, ya. Baru bisa berkomentar. ..SARLEMJUS memang ABAL-ABALAsli Buatan Anak Lokal, Aman Berkhasiat, Anggaran Longgar.. Info & pembelian hub: .☎Silahkan HUBUNGI admin via Whatsapp: 08987861815👉 pin bbm RIFA22adminnya baik banget lohuntuk free subsidi ongkir 30rb ke seluruh Indonesia.. silahkan klik Klikhttps://shopee.co.id/bundarifacollection..#juskurus #juslangsing #herbalife #diet #sarlemjus #jusdiet #pelangsingaman #pelangsingmanjur #tehkurus #langsing #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingori #pelangsingasli #kurus #pelangsingan #pelangsingsuper