#skudai


Card image cap

2017/12/18 00:00:53

@mr.culinary91
Happy Birtday December Babies. Thanks chikgu Ridayu Ahmadz sbb sudi order dgn Mr.culinary Muhammad Azizan Alias. Ada yg berminat nk order kek macam ni? Saya menerima tempahan kek hari lahir, kek hantaran, kek kahwin, pulut kuning, kuih muih dll utk sebarang majlis. Untuk lebih detail boleh wsap/pm sy: 013-7655433 (azizan)Mr. Culinary akan cuba merialisasikan impian anda dgn pelbagai pilih kek dan keunikan hiasan yg crative. Bila lagi nak lihat orang tersayang senyum melihat kek yang di impikan.sila follow IG- mr.culinary91#ghd #ghdpontian #ghdjohor #gengherodapur #birthday #birthdaycake #wedding #kekkahwin #kekhantaran #cupcakes #fondant #pulutkuning #cake #buttercream #fondant #buttercake #chocolate #pekannanas #pontian #gelangpatah #skudai #perling #bukitindah #johor #jb #johore #johorbahru #mrculinary #flowers #doorgift #doorgift #goodies
Card image cap

2017/12/17 23:00:03

@xpertkulai
Done for today ..Thanks boss support ..LOCATION XPERT KULAI Kindly contact us atCall | 📲 013-2223455W.A | ☎ 07-6655655 Xpert Kulai271, JALAN KENANGA 29/8INDAHPURA, 81100KULAI JOHOREmail : kulai@xpert.my.LANDMARK : Belakang Aeon KulaiSebaris #KWSPBerhampiran Klinik KulaiBest price come with best service#skudai #utm #xpertkulai #iphone #iphone7 #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #kulai..#customerxpertjb #xpertjb #xpertjohor #abamrepair #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonejohor #iphonerepairjohor .
Card image cap

2017/12/16 23:46:03

@asma_makhtar
Eh penting ke??..Ramai yang kata aset wanita ni harus dijaga sama ada masih anak dara ataupun dah berumahtangga! Tapi uols jaga camna ye..??..Senang je! Jom kita bertukar kepada Short Bra! Selain ada LIFE WARRANTY, short bra ni juga ada FIR ye!! Tak sama macam bra2 kita yang biasa tu....Rekaan yang UNIK, pasti memikat hati uols😍😍
Card image cap

2017/12/17 22:44:43

@asma_makhtar
Pernah pakai korset masa berlari & bersenam? ..Biar betul!! Boleh ke?..Apa kata mereka? 👇🏼👇🏼👇🏼.. “Biasa join full marathon..sakit badan lepas tu. Tapi sejak cuba pakai korset yang ni..badan tak sakit-sakit lepas lari. Rasa macam pakai compression attire gitu. Husband cakap best sebab tak sakit belakang bila lari” Wanie & Husband, 32 & 34 tahun.. “Biasa run jauh, perut mesti rasa nak cramp. Yang ni bila pakai rasa best. Macam peluk badan kita, rasa kejap & sedap. Bra dia tiptop 👍🏼 BEST!”Sarinah, 48 tahun... “I feel lighter when i run. Husband pon tak percaya I only stopped to tie my shoes. Pastu lemak tak menari-nari masa lari 😆” Alia, ..#premiumbeautifuljohor #shalizaazizprotege #healthylifestyle #shortbra
Card image cap

2017/12/17 22:31:56

@shaklee_utk_sihat_cantik
BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX!!.Bagaimana Vivix Shaklee membantu perokok berhenti merokok?Vivix bertindak dgn cara memulihkan semula struktur DNA dan seterusnya membantu menghasilkan sel-sel yg lebih sihat... Apabila anda minum Vivix, ia akan menyebabkan anda rasa tak suka / kurang rasa lagi pada rokok kerana Vivix akan buatkan rokok anda terasa pahit.. Ini bermakna sel2 badan anda sedang menolak rokok tersebut.....Sayangkan suami anda?? Jom hadiahkan Vivix kepadanya... wassap 0193895811....#vivix #vivixshaklee #vivixmurah #shakleemurah #shakleelover #shakleeeffect #wargaemas #penyakitkronik #sakitsendi #shakleeonline #shakleetestimoni #shakleetermurah #shakleebestprice #shakleedistributor #awetmuda #ShakleeSkudai #shakleepenang #shakleemutiararini #shakleekl #shakleejohorbahru #skudai #shakleeselangor #shakleepenang #shakleehargamurah #codshakleejb #visitmyig #berhentimerokok #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleemalaysiamurah #shakleesabah
Card image cap

2017/12/17 22:30:28

@shaklee_utk_sihat_cantik
VITAMIN C SHAKLEE PILIHAN SAYA!!.Vitamin C untuk kulit CANTIK, GEBU, BEBAS JERAWAT & JERAGAT, PUDARKAN PARUT JERAWAT & KULIT CERAH BERSERI....Uolls yg ade masalah kulit ni wajib ambil setiap hari... kalau rajin blh juga wat masker... best kan.... ..Nak cantik dalam masa seminggu?? Semestinya dengan Vitamin C.... nak try vitamin C Shaklee?? Wassap 0193895811 utk info lanjut.....#sustainedreleasevitac #vitacplusshaklee #vitaminc #vitamincantik #setcantikkulit #setcantikshaklee #kulitberjerawat #jerawat #jeragat #kulitkusam #cantikgebu #shakleejb #ShakleeSkudai #shakleemutiararini #skudai #shakleekl #shakleepalingmurah #zizanmall #shakleehargamurah #shakleehargastudent #sayajualonline #sayajualshakleemurah #codshakleejb #codshakleeskudai #shakleebestprice #shakleemalaysiamurah #shakleesabah #ShakleeEffect #shakleemurahmalaysia #shakleehargaspecial
Card image cap

2017/12/17 22:09:06

@shaklee_utk_sihat_cantik
Kawal selera makan korg dgn Alfalfa Complex... baru cepat kurus.. alfalfa juga berfungsi utk detox tau....Alfalfa adalah sangat rendah kalori di samping menyediakan pelbagai jenis vitamin, mineral, protein dan juga karbohidrat yang akan membantu untuk mengawal selia badan. Alfalfa membantu untuk merasa kenyang dan menjadikan kita kenyang lebih lama. Ini membantu untuk mengelakkan dari makan apa-apa snek tambahan di antara waktu makan berat....Korg nk kurus? Meh pakat cuba alfalfa complex... wassap 0193895811...#alfalfacomplex #alfalfashaklee #alfalfa #jamumoden #kacipfatimah #produkkesihatan #milkbooster #susuibu #detox #resdung #susumeriah #shakleejb #keputihan #migrain #shakleemurah #shakleejohor #shakleemutiararini #shakleeskudai #Shakleehargatermurah #shakleejohorbahru #shakleebestprice #codshakleeskudai #skudai #shakleetermurah #shakleekl #shakleepalingmurah #codshakleejb #codshakleemutiararini #kurus #shakleekl #shakleeuitm #shakleeuitm
Card image cap

2017/12/17 21:31:09

@pembekal_otak2best
🔥🔥OTAK-OTAK dah ready untuk berangkat ke KOTA BHARU KELANTAN kejap lagi.....🔥🔥..Penghantaran Otak-otak malam ni. Macam biasa. Delivery kita guna BAS EXPRESS......Pada sesiapa yang berada diluar Johor. Yang ingin berniaga. Boleh hubungi saya..⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇.WhatsApp 013.749.6082WhatsApp 013.749.6082WhatsApp 013.749.6082...🚫 JOM ODER OTAK-OTAK 🚫..#Otak2Best #OtakOtakDaun #JBfood #FrozenFood #kilangbateri #uitm #MalayFood #Johorean #bazarkaratjb #Johor #Kedah #Melaka #Pahang #Perak #Selangor #Terengganu #Kelantan #Perlis #PulauPinang #KualaLumpur #NegeriSembilan #Johorsoutherntigers #JDT #senyumsokmo #MalaysianFood #Tempahan #TasteSelebriti
Card image cap

2017/12/17 21:16:17

@jajangmyeon_johor
Bismillahirrohmanirrohim.....❤️❤️❤️❤️❤️Due to so many request, currently, we are taking orders for readymade #jjajangmyeon ..Place your order now....Available:Normal Jjajangmyeon Rm 8...Add on ( #kimchi and #danmuji + Rm 2)Add on egg (+ Rm 1)Minimum order ( 2 packs)..👉Free pickup @ shell taman daya and masjid dato onn👉For Taman Daya, Dato Onn, Bukit Mutiara, Setia Tropika, Majidee, Larkin.....#jjajangmyeon #runningmanmalaysia #makanankorea #kimchihalal #johorbahru #tampoi #skudai #uniklmitec #halalkoreanfood #runningman #exolmalaysia #btsmalaysia #btsarmy #wannaone #jajangmyeonjohor
Card image cap

2017/12/17 21:15:44

@dukuniphone
Iphone 6 lcd crack n ghost touch fixed,alhamdulillah.Thanks bro dari pasir gudang support kami @dukuniphone 😁😁😁..Jika nak repair iphone boleh tekan link di bawah utk fastdeal berdesup;www.wasap.my/60197279344www.wasap.my/60197279344www.wasap.my/60197279344 ..🛠tukar lcd rosak/pecah/xbole touch🛠tukar bateri kembung/cepat habis🛠tukar body kemek/calar🛠tukar on/off volume & vibrate button tak function🛠tukar charging port xmasuk/kdg2 masuk🛠tukar kamera depan & blkg blank/ blur🛠tukar speaker slow/xdgr terus🛠lain-lain masalah .#facetofacerepair#iphone #iphonerepair #iphonejohorbahru #iphonemalaysia #iphoneuser #dukuniphone #driphone #bazarpaknil #onlinebusiness #iphonelover #repairiphone #iphonefix #skudai #kulai #larkin #utm #bangsajohor #tampoi #pasirgudang .
Card image cap

2017/12/17 21:09:52

@leo_futsal_shoes
READY STOCK, READY STOCK, READY STOCK, READY STOCK, READY STOCK, READY STOCK...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JENAMA : LEO MADE IN THAILAND. SESUAI UTK: FUTSAL,SUKAN, RIADAH DAN BAWA JALAN-JALAN. *KASUT SANGAT RINGAN. *TAHAN LASAK & SEDAP DIPAKAI. *BOLEH DIPAKAI TAK KIRA LAKI ATAU WANITA. *HARGA : RM46 (TERMASUK POS) *RM40 (COD area MELAKA/JB)SAIZ Uk: 4, 5, 6, 7, 7.5, 8, 9, 10, 11(bergantung pada stok)ORDER N PERTANYAAN : whatsapps/sms/call : 017 - 665 6740 -FARIS . #sayajual#kasutfutsalleo#kasutsukan#kasutfutsal#agentdropship#agentdropshipdiperlukan#agentdropshipmelaka#GoProMalaysia#leo_futsal_shoes#harimaumalaya#ultrasmalaysia#JohorBharu#ulutiram#larkin#pasirgudang#skudai#pandan#bandarbaruuda#dangabay#bazarkarat#singgahselalu#tebrau#kotatinggi#meletop#jualmurah#bundlemalaysia#ootd#ligafam#melakaunited