#sippycup


Card image cap

2018/01/18 21:01:27

@just_another_cry.bbie
i think i reached a point where it's totally normal for me to be in class focusing with the teacher then suddenly i'd wake up from day dreaming and realize that the teacher just finished explaining sum important fml
Card image cap

2018/01/18 20:42:23

@glittertopiabyrachel
Completed order. These wine glasses could be the perfect Valentine’s Day or Mother’s Day gift. Place your order today. 😁. #wineglass #glitterismyfavoritecolor #glittertumbler #glittermasonjarcups #glittermasonjartumbler #cutestraw #custom #purple #sparkle #sippycup #etsy #etsysellersofinstagram #etsyshop #etsyseller #etsystore #etsylove
Card image cap

2018/01/18 20:30:04

@melanie_crybaby.forever
-- ooo crybaby aesthetics 💔 well goodnight loves i'll try to post alot tomorrow love you guys! 🍟💜🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑...........follow @arianagrande_0014 (me ) for more 💜🍼☁..... ...#melanimartinez #melanielbbh #lbbh #littlebodybigheart #crybaby #crybabies #dollhouse #sippycup #alphabet #trainingwheels #pityparty #mrspotatohead #madhatter #playdate #cake #teddybear #deadtome
Card image cap

2018/01/18 20:22:08

@melanie_crybaby.forever
-- 💔 how was your day? 🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🎑🌛🌛🎑............follow @arianagrande_0014 (me ) for more 💜🍼⛄. .........#melanimartinez #melanielbbh #lbbh #littlebodybigheart #crybaby #crybabies #dollhouse #sippycup #alphabet #trainingwheels #pityparty #mrspotatohead #madhatter #playdate #cake #teddybear #deadtome
Card image cap

2018/01/18 19:53:37

@downrightbeautiful_levi
So as most of you mummys have experienced finding a sippy cup to suit your child isnt a plain and simple task 😂 After spending a small fortune and buying every sippy cup under sun you finally find one they can use well! Anyway, i had done some research and found that drinking with a straw can help development of tongue muscles (and fingers crossed with speech) I bought this babies first straw cup and sat down for some intense straw training 😂 Levi took to it straight away and has drank more water than ever! I was so happy i cheered..then Dexter cheered...then Levi cried 😂😂 Its Tommee Tippee and they are in Asda 2 for £5!! It might make no difference to the future..but i will try and help his development however i can! ♥️...#development #water #sippycup #straw #mumproblems #tommeetippee #bumbo #drink #trialanderror #specialneeds #love #training #future #downsyndromeawareness #downsyndrome #team21 #special #morealikethandifferent #nothingdownaboutit #changingthefaceofbeauty #lifeisbetterwithyou #cute #baby #mystory #blog
Card image cap

2018/01/18 19:04:23

@_lu_ci_e_
Po měsíci testování mohu s klidným srdcem říct, že produkty @herobility za nás určitě ano👍🏻 Na sippy cup se teprve učíme, ale například láhev u nás jede každý den. Kristýnka všechny láhve odmítala, ale z této pije krásně bez reptání😁 Ani se nedivím, protože savička je z velmi příjemného materiálu a anatomicky vyhovuje lépe než klasická, navíc je antikoliková. No a termoska je v těchto chladných dnech ideální i pro maminku např. na čaj☕️😊 S kódem _lu_ci_e_free máte na @herobility poštovné zdarma📪 #herobility #babybottle #sippycup #thermos #loveit
Card image cap

2018/01/18 18:48:32

@just_another_cry.bbie
lmao our english teacher is so shady
Card image cap

2018/01/18 18:16:55

@nubyindo
Spotted Si Kecil Ayra memulai makan first solid bersama Nuby! Yeay thank you Bunda @arkhairan 💛•••Ayra and her solid food today! Hari ini, Ayra makan puree kentang + brokoli + ayam kampung + hati ayam kampung + kaldu ayam kampung + evoo. Reaksinya? Syukaaa bgt as always! Ayra has a good appetite, dikasih apa aja mangap, lihat Ibu makan aja ikutan mangap 😂👏🏻―Banyak banget DM yg nanya soal MPASI Ayra, jadilah Ibu tulis di blog. Tapi itu baru part 1-nya ya, part 2-nya akan menyusul begitu Ayra selesai MPASI bulan pertama (yg mau baca klik linknya di bio ya). Nah, buat yg sdh baca mungkin akan ngeh kalo Ibu pakai banyak sekali produk dari @nubyindo untuk MPASI Ayra. Yap! Why? Karena produk Nuby memang berkualitas bgt utk dipakai MPASI, pastinya BPA-free, design dan warnanya lucu2, dan awet bgt! (ada beberapa yang Ayra pakai lungsuran dari punya Une dulu ☺️)―Cerita foto-foto MPASI Ayra, #swipeleft!1. Ayra sudah siap makan nih. Pakai bib yang seragam warnanya dgn peralatan MPASI @nubyindo-nya 🍊 Mukanya kayak Ayah pake pita yaaa? 😄2. Sippy cup punya Ayra ini bisa diganti tutupnya dengan straw cup, tapi hari ini Ayra lagi pake sippy-nya. Jadi minumnya harus dinyonyo (kenyot) deh!3. Her face like, “Can I have more?” 😗4. Penampakan makanan dan minum Ayra. Super yum tinggal ditambah kaldu lagi supaya makin syedap. Sendoknya jg yg ada heat sensornya, supaya kl makanan masih panas Ibu jadi tahu. Untuk minum, kalo ngga dinyonyo sendiri, Ayra juga suka disuapi.―Btw di foto ketiga, kok baru makan kurang dari sebulan udah double chin aja sih, Ay? 🤗🤣 #nubyindo #nubympasi #nubyfan #nubyparent #lovemynuby #nubysippycup #sippycup #tableware #feeding #nubyspoon #nubyimonster