#resdung


Card image cap

2018/02/25 02:44:20

@fipdura
🍓ALAMAK!!!!! PARUT BERLUBANG LUBANG🍓-Fipdura jarang share berkenaan Collagen Powder Shaklee nie sebabnya Fipdura tak pernah try lagi. sebabnya Fipdura tak mempunyai masalah kulit yang teruk. Sebab tu tak pernah try hehehe-Tetapi ramai sideline dan sid shaklee yg consume collagen powder shaklee dapat kesan yang sangat memuaskan. Dan kesan collagen powder shaklee nie, Dapat dilihat seawal seminggu pengambilan tau-Ada sideline consume sebab ada masalah parut berlubang bekas chicken pox kat area muka. selepas consume 3 boxes secara consistent, Alhamdulillah memang kesan parut berlubang tu sangat berkurang and almost takde dah pun . So sekarang just maintain ESP SHAKLEE dan lain-lain jer.-So siapa ada PARUT BERLUBANG memang WAJIB laa consume Collagen Powder Shaklee nie-Ada sorang lagi sideline Fipdura, Mengalami masalah parut jerawat, After 1 weeks consume, Kesan parut semakin berkurangan tau.-Collagen Powder Shaklee nie memang antara collagen yang terbaik sebab dia diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang tahan pressure sampai kedalaman 5000m dasar laut which means bila kita consume Collagen Powder nih akan tahan lebih lama dalam badan untuk penyerapan terbaik.-ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN LAIN SHAKLEE COLLAGEN POWDER:-🎈Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit🎈Memelihara kelembapan kulit🎈Mengecutkan jerawat🎈Menghilangkan jeragat🎈Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang🎈Menguatkan otot dan tulang🎈Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru🎈Membantu hati dalam proses detoksifikasi🎈Memelihara kelenturan sendi🎈Mengurangkan keradangan (inflammation)🎈Mengatasi masalah sukar tidur🎈Memulihkan penyakit saraf dengan 🎈membina semula lapisan protein pada saraf-Yang mana nak SUPPLEMENT nie. Blh PM atau WhatsApp Fipdura.TRUSTED SIDFIPDURA011-14433260#vitamincshaklee #ajimaura#dukunsaka #terapiinstagram#vitaminc #vitamincantik#jerawat #jeragat #resdung #putihgebu#pcos #setsubur #setiktiarhamil#setkurus#kulitglowing #flawlessskin#vitaminkulit #shakleemurah#naturalproduct#shakleekulim #shakleekedah
Card image cap

2018/02/25 00:39:38

@datodrkk
korang boleh buat macam ni???🤣🤣🤣🤣🍎🤤😛😛semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.NAMA DULU = DRK ™️.SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️.@chlush_eyna @chlush_miela @chlush_pikinn @chlush_sham @chlush_yana @chlush_zunira @chlush_yeen @chlush_ereen @chlush_nadia @chlush_tirah @datodrkk ...fb;CHLUSH™️ig: CHLUSH™️youtube :CHLUSH™️twitter: CHLUSH™️google:CHLUSH™️blog:www.chlush.blogspot.com.my.pinterest:CHLUSH™️linkedin:CHLUSH™️ tumblr:CHLUSH™️weechat:CHLUSH™️snapchat:CHLUSH™️website:www.chlush.comyahoo:CHLUSH™️...🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎..#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 02:41:51

@tg.mia
#Repost @datodrkk (@get_repost)・・・Xtahan lg asyik gatall ? Hari2 menggaru ? Smpai menggelupas & berdarah 😨 badan habisss bengkak merah2 ? Jgn risauu .. nak sy bantu ? Walk in keklinik drk 😚 barulahh hidup aman damai dan ceria selaluuu 😍😘😉 . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 02:41:35

@tg.mia
#Repost @datodrkk (@get_repost)・・・Testimoni drk no.5.Customer berpuas hati dengan produk drk no.5+sabun colgen + gojes mojes .. Diri sendiri perasa nak asyik tengok cermin jer 😍😍.#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 02:41:30

@alfatihinempire_official
Letih Di Waktu Petang?🤔. Apa kata anda cuba Aroma Minyak Kelapa Dara yang cuma berharga RM39 sahaja. Produk ini juga memiliki khasiat yang lain. Antaranya:1.Melegakan Migrain2.Melegakan Sakit Kepala3.Merawat Eczema4.Merawat Rambut Gugur5.Merawat Kelemumur6.Merawat Sakit Sendi7.Merawat Kudis/Kurap8.Penawar Kaki Berbau9.Penderita Resdung10.Kebas Kaki & TanganHarga : RM39 sahaja‼️ Whatapp segera untuk pembelian:01111221745 📞#kelemumur #eczema #sendi #resdung #kudis #kurap #migrain
Card image cap

2018/02/25 02:40:58

@tg.mia
#Repost @datodrkk (@get_repost)・・・Testimoni drk no.5.Customer happy sangat muka dah tak kusam macam dulu dah .. Lepas ni confirm suami tk pandang lain dah 😊😊. ..#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 02:40:33

@tg.mia
#Repost @datodrkk (@get_repost)・・・Testimoni drk no.5.Blackhead dan white dekat muka semua hilang dah .. Lepas ni confirm suami tk pandang lain dah 😊😊. ..#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 02:37:27

@drk_warni_9612
#Repost @datodrkk(@get_repost)• • •freeee mesin buang parut jerawat drk .walk in 8 am-5 pm.jumaat cuti.tak payah sebarang appointment...muka dah cantik, barulah suami sayang. barulah boyfriends sayang...jangan biarkan rumahtangga anda hancur disebabkan ego anda tidak mahu berubah...jangan hancurkan masa depan anak anak anda kerana rumahtannga anda musnah angkara muka anda yg hodoh itu..bangkitlah utk berubah.rawatlah muka anda yg hodoh itu...jangan biarkan suami anda cari betina lain.dan segala harta benda, anak anak dan suami kesayangan anda di liwat hidup hidup oleh betina lain..sanggupkah anda rumahtangga hancur disebabkan muka anda yg berparut,berjerawat,berjeragat itu???...sanggupkah anda??😎😎😎😎...semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.NAMA DULU = DRK ™️.SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️.@chlush_eyna @chlush_miela @chlush_pikinn @chlush_sham @chlush_yana @chlush_zunira @chlush_yeen @chlush_ereen @chlush_nadia @chlush_tirah @datodrkk ...fb;CHLUSH™️ig: CHLUSH™️youtube :CHLUSH™️twitter: CHLUSH™️google:CHLUSH™️blog:www.chlush.blogspot.com.my.pinterest:CHLUSH™️linkedin:CHLUSH™️ tumblr:CHLUSH™️weechat:CHLUSH™️snapchat:CHLUSH™️website:www.chlush.comyahoo:CHLUSH™️...🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎..#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 02:33:09

@mawar1750
Repost from @datodrkk @TopRankRepost #TopRankRepost freeee mesin buang parut jerawat drk .walk in 8 am-5 pm.jumaat cuti.tak payah sebarang appointment...muka dah cantik, barulah suami sayang. barulah boyfriends sayang...jangan biarkan rumahtangga anda hancur disebabkan ego anda tidak mahu berubah...jangan hancurkan masa depan anak anak anda kerana rumahtannga anda musnah angkara muka anda yg hodoh itu..bangkitlah utk berubah.rawatlah muka anda yg hodoh itu...jangan biarkan suami anda cari betina lain.dan segala harta benda, anak anak dan suami kesayangan anda di liwat hidup hidup oleh betina lain..sanggupkah anda rumahtangga hancur disebabkan muka anda yg berparut,berjerawat,berjeragat itu???...sanggupkah anda??😎😎😎😎...semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.NAMA DULU = DRK ™️.SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️.@chlush_eyna @chlush_miela @chlush_pikinn @chlush_sham @chlush_yana @chlush_zunira @chlush_yeen @chlush_ereen @chlush_nadia @chlush_tirah @datodrkk ...fb;CHLUSH™️ig: CHLUSH™️youtube :CHLUSH™️twitter: CHLUSH™️google:CHLUSH™️blog:www.chlush.blogspot.com.my.pinterest:CHLUSH™️linkedin:CHLUSH™️ tumblr:CHLUSH™️weechat:CHLUSH™️snapchat:CHLUSH™️website:www.chlush.comyahoo:CHLUSH™️...🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎..#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 01:07:05

@datodrkk
Travelog team digital saya ke KL 😍😍 Syoknya diorang holiday sambil kembangkan idea ❤️...siapa pernah tinggal di hotel ni??...semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.NAMA DULU = DRK ™️.SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️.@chlush_eyna @chlush_miela @chlush_pikinn @chlush_sham @chlush_yana @chlush_zunira @chlush_yeen @chlush_ereen @chlush_nadia @chlush_tirah @chlush@datodrkk ...fb;CHLUSH™️ig: CHLUSH™️youtube :CHLUSH™️twitter: CHLUSH™️google:CHLUSH™️blog:www.chlush.blogspot.com.my.pinterest:CHLUSH™️linkedin:CHLUSH™️ tumblr:CHLUSH™️weechat:CHLUSH™️snapchat:CHLUSH™️website:www.chlush.comyahoo:CHLUSH™️...🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎..#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 02:28:16

@datodrkk
freeee mesin buang parut jerawat drk .walk in 8 am-5 pm.jumaat cuti.tak payah sebarang appointment...muka dah cantik, barulah suami sayang. barulah boyfriends sayang...jangan biarkan rumahtangga anda hancur disebabkan ego anda tidak mahu berubah...jangan hancurkan masa depan anak anak anda kerana rumahtannga anda musnah angkara muka anda yg hodoh itu..bangkitlah utk berubah.rawatlah muka anda yg hodoh itu...jangan biarkan suami anda cari betina lain.dan segala harta benda, anak anak dan suami kesayangan anda di liwat hidup hidup oleh betina lain..sanggupkah anda rumahtangga hancur disebabkan muka anda yg berparut,berjerawat,berjeragat itu???...sanggupkah anda??😎😎😎😎...semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.NAMA DULU = DRK ™️.SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSH™️.@chlush_eyna @chlush_miela @chlush_pikinn @chlush_sham @chlush_yana @chlush_zunira @chlush_yeen @chlush_ereen @chlush_nadia @chlush_tirah @datodrkk ...fb;CHLUSH™️ig: CHLUSH™️youtube :CHLUSH™️twitter: CHLUSH™️google:CHLUSH™️blog:www.chlush.blogspot.com.my.pinterest:CHLUSH™️linkedin:CHLUSH™️ tumblr:CHLUSH™️weechat:CHLUSH™️snapchat:CHLUSH™️website:www.chlush.comyahoo:CHLUSH™️...🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎..#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics #chlush Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 02:13:05

@fiqa_lamisabeauty
Memang takkan lengkap. Jerawat ni selalu sangat tumbuh pastu lambat hilang. Jangan risau Lamisa Anti MissJ kan ade.😘fiqa ade berita gembira untuk yang duk stress dengan masalah jerawat yg selalu naik, lambat hilang dsb. Ok, berita baiknya Lamisa ade keluarkan produk baru LAMISA anti miss-j serum khas untuk hilangkan jerawat. Yela sebelum korang nak muka flawless mesti nak bagi hilangkan dulu jerawat yang ada kan? So serum ni mmg khas untuk hilangkan jerawat je. ..Ni Kelebihan Lamisa Anti Miss-J Serum 💕 🌸1) Mengeringkan & Menghilangkan Jerawat🌸2) Membunuh Bakteria Miss-J3) menolong mengurangkan resdung4) Melicinkan kulit muka 5) Membunuh hama resdung Di muka 6) Mengurangkan kegatalan Di muka .Ramuan dalam Lamisa Anti Miss-J serum🐾 🌺.☘ Kulit Kayu Manis ( Jangan Risau 100Organic🍀🌱🌿).Ok serum ni 12ml dan boleh tahan sebulan. Harganya sama jugak mcm produk Lamisa yg lain. Hanya RM29 saje. Tapi tapi tapi kan, haaa sempena pelancaran produk baru ni skg ade promo harganya hanya RM20 saje tau. .So apa tunggu lagi? Cepat2 dapatkan Lamisa anti miss-j serum ni dengan Klik link di bio untuk direct whatsapp fiqaHttp://www.wasap.my/60193172099/sayaNakLamisa....#Lamisahq #Lamisa2017#LamisaAntimissjserum#HilangkanJerawat#PudarkanJerawat#KekalCantik#Nakkulitlicin#Resdung#nakcantik#serum#serumjerawat#antijerawat#skincaremalaysia#organik
Card image cap

2018/02/25 02:03:05

@lanchar.byhawa
.KONSISTEN.Gunalah produk ape pon. Makan lah produk ape pon, nak hasil yang baik kene la konsisten iaitu berterusan. Bukan 2 3 hari je. Kesan kat badan seseorang tak sama, ade yang cepat. Ade yang lambat. ✌✌✌.#Lanchar #patipelancharkolesterol #kurangkanparaskolesterol #kolesteroltinggi #sakitlutut #sakitsendi #stroke #sakitjantung #sakitkepala #asthma #aristis #gastrik #darahtinggi #kencingmanis #resdung #toksin #detox #kurus #malaysiabrand #zizanmall #baazaronline #baazarpaknil #niagaonline #trustseller #viral #stokisbanting #agentwanted #dropshipwanted #assalamulaikum #ajimaura
Card image cap

2018/02/25 01:58:51

@araardhani
#repost @datodrkk• • •Xtahan lg asyik gatall ? Hari2 menggaru ? Smpai menggelupas & berdarah 😨 badan habisss bengkak merah2 ? Jgn risauu .. nak sy bantu ? Walk in keklinik drk 😚 barulahh hidup aman damai dan ceria selaluuu 😍😘😉 . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 01:58:30

@araardhani
#repost @datodrkk• • •nak berjaya kenalah usaha.nak hidup senang kenalah berusaha.ketika orang lain sibuk membicarakan pasal hidup orang lain,kita sibuk membina masa depan kita sendiri....saya bermula dari zero..lalui pelbagai ujian untuk terus melangkah menaiki dari satu anak tangga ke anak tangga berikutnya..takde orang lahir lahir ke dunia ini tengok tengok terus berjaya....semuanya melalui proses untuk berjaya.....💕LIFE IS JOURNEY ...SO ENDEVOUR IT..LIFE IS PAIN ..SO FACE IT..LIFE IS HARD..SO ENJOY IT..💕..at the end of the journey...you will be rich + successful...boleh saya tahu,apa impian hidup korang semua??😍😍☺️😍😍👌 alhamdulillah suntik vaksin umrah 😍😍.klinik dibuka seperti biasa💕.#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.Fb page : CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 01:58:11

@araardhani
#repost @datodrkk• • •siapa pernah makan colek udang ???😆😆😆😆😘😘 alhamdulillah suntik vaksin umrah 😍😍.klinik dibuka seperti biasa💕.#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.Fb page : CHLUSH
Card image cap

2018/02/25 01:57:32

@araardhani
#repost @datodrkk• • •HAPPY CUSTOMER 💞Sukaa pakai sabun halia 😙😙 pakai kat muka & badan , parut kering muka pun putihhhh uolls 😍😍 korang xnak ke 🤗 kalau nak , dapatkan sekarang 😉😉 kulit cantik bersih suami / boyfriend pun xpandangg yg lainn 😚😚 . .#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #kelantan #malaysia#acne #melasma #hyperpigmentation #rhinitis #obesity #acnescar #freelaser #kosmetik #cosmetics Ws admin online drk+60162601450 📲Ws admin agen drk+60179565368 📲.FB PAGES - CHLUSH