#resdung


Card image cap

2017/10/19 05:04:09

@drk_warni_9612
#GPRepost #reposter #regram_app @datodrk_official @GPRepostApp for Android------------------ALMOND CREME RM60#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #glowing
Card image cap

2017/10/19 05:02:18

@drk_warni_9612
#GPRepost #reposter #regram_app @datodrk_official @GPRepostApp for Android------------------SABUN HALIA RM30#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #glowing
Card image cap

2017/10/19 05:00:47

@drk_warni_9612
#GPRepost #reposter #regram_app @datodrk_official @GPRepostApp for Android------------------ALMOND CLEANSER RM40#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #glowing
Card image cap

2017/10/19 04:55:27

@ronellamy
Ada apa pada Cajuput oil?.. ✅Membantu mengurangkan masalah selsema dan resdung✅Membantu merawat bronkitis dan pencernaan✅Membantu mengurangkan demam dan jangkitan kuman✅Meredakan sakit sendi dan otot..Ronella Essential Oil adalah 100% pati minyak semulajadi yang bebas kimia dan bebas alkohol. Anda boleh gunakan tanpa was-was 😉.Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babybalm_ronellaagents wanted: @ummi_mall @syasya_story @alimi_othman click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986.keep follow instagram @RonellaMY. Jom dapatkan juga info dari @babybalm_ronella dan order..agen sah@ummi_mall @syasya_story @aisyah_meera @alimi_othman .klik link ini untuk order ; http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986. #krashkozz #trustedsellerRonella #ummi_mall #minyakpatitumbuhan #minyakpati#essentialoils#cikguseo #ajimaura #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmurah #ronellaessentialoil #ronellamalaysia #selsema #setberpantang#essentialoil #aromaterapi #ronella #malaysia #diffuser #cajuputoil #resdung #rawatresdung #ubatresdung
Card image cap

2017/10/19 04:55:12

@drk_warni_9612
#GPRepost #reposter #regram_app @datodrk_official @GPRepostApp for Android------------------SERUM PROTEIN RM100#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #glowing
Card image cap

2017/10/19 04:54:10

@drk_warni_9612
#GPRepost #reposter #regram_app @drk_tirah via @GPRepostApp for Android------------------Yang gelap boleh cerah Yang kusam boleh gebuYang samar boleh glowingYang berparut jerawat boleh flawlessYang berjeragat boleh hilangYeahhh yang tu kan semua nya penangan #drkno5 yang terbaikkk tau 😍😍 Bukan tu je .setiap kotak #drkno5 ada nombor cabutan bertuah.. klu korang bertuah akan dapat RM3000 tunai ❗❗ So cepat2 la dapatkan sekarang sementara stok masih ada 👍🏻👍🏻 __________________________________sebarang pertanyaan dan berminat boleh tekan link 👇🏻 www.wasap.my/601119777590#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #glowing
Card image cap

2017/10/19 04:52:50

@drk_warni_9612
#GPRepost #reposter #regram_app @datodrk_official @GPRepostApp for Android------------------HANI LIPS RM20#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #glowing
Card image cap

2017/10/19 04:52:15

@drk_warni_9612
#GPRepost #reposter #regram_app @datodrk_official @GPRepostApp for Android------------------SABUN COLLAGEN RM30#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #glowing
Card image cap

2017/10/19 04:51:01

@drk_warni_9612
#GPRepost #reposter #regram_app @datodrk_official @GPRepostApp for Android------------------KRIM GOJESS RM100#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #glowing
Card image cap

2017/10/19 04:48:42

@drk_warni_9612
#GPRepost #reposter #regram_app @datodrk_official @GPRepostApp for Android------------------KRIM FILLER RM100#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #drk #drkkosmetik #psoriasis #laserfree #parutjerawat #glowing
Card image cap

2017/10/13 23:19:01

@ronellaklang
.*_Baby Balm Rashes_* ada banyak kelebihan sebab mengandungi Essential Oil yang terbaik dan berkesan. 100% dari bahan semulajadi.Sesuai untuk kanan-kanak bawah 5 tahun kerana BEBAS kimia, BEBAS alkohol, SELAMAT dan MESRA kulit bayi. *Rashes* diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memahami bahawa kulit si manja sangat sensitif dan mudah terdedah kepada jangkitan. ..Kandungan dan kelebihannya:. ❤ *Helichrysum* untuk cepatkan pemulihan luka atau parut. Cantikkan kulit dan hilangkan ruam pada kulit. Sangat selamat untuk kulit.. ❤ *Tee Tree* untuk rawat ekzema, anti bakteria dan kulat.. ❤ *Rose Geranium* untuk memulihkan kulit bayi dan mewangikan bayi dengan aroma bunga ros. .❤ *Lavender* untuk legakan kesakitan dan menenangkan bayi .❤ *Beeswax* untuk lindungi kulit dari toksin persekitaran dan kemerah-merahan. Mengandungi Vitamin A yang meningkatkan penghidratan kepada kulit dan pertumbuhan semula sel. .❤ *Orange* bau oren yang menyegarkan dan menaikkan mood .❤ *Minyak Kelapa Dara* untuk melembap kulit dan beri vitamin yang diperlukan oleh kulit. .❤ *Minyak Zaitun* untuk lembapkan kulit sebab baby selalu kulit kering. Melicin dan menyinarkan kulit bayi.Boleh disapu di mana-mana bahagian dan yang bermasalah. Sesuai digunakan pada bila-bila masa terutama ketika menukar lampin dan selepas mandi.Harganya hanya RM40 (tidak termasuk postage)😍 Kos postage : ● RM8 Semenanjung Msia● RM12 Sabah Swk. Nak cuba? Wasap Kak Ayu dengan click link di bahagian bio... .#mommyrelief#sakitpinggang#sakitbelakang#sakitkaki#lenguhkaki#kakicramp#ronellaessentialoil#essentialoilmalaysia#essentialoilmurah#diffusermurah#jeneralinsta#sebuperut#perutsebu#anginbadan#selsema#demam#jangkitankuman#kuatkansistemimun#sakitkulit#ntbax#painx#kulitkering#ekzema#ekzemamalaysia#gatal2#sakitkulit#kulitkering#babybalm#resdung#selesema
Card image cap

2017/10/19 02:31:34

@ejafaezahonlineshop_dvc_
AKU YG DULU BUKANLAH YANG SEKARANG 🎶🎵 Nasib baik la jumpa dianz vitamin😍Hampa jom la traiiiiBelum traii belum tau KEHEBATANNYA💋Sekarang ni Bella tak mekap pun Cun Letops aihhhhSebotol rm50 je30 biji (tahan sebulan) .www.wasap.my/601126537928/pmPromoDianz#Dianz #agenDianz #hisaphisapteruscantik #agensungaipetani #agenkedah #agenmerbok #uitmmerbok #kulitgelap #kulitkusam #kulitjerawat #jerawat #eczema #resdung #haidtaklancar #susubadankurang #jeragat #sunburn #kulitputih #mudahmembuang #Dianzperfume #terapiinstagram #ajimaura #supplements #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #fattahamin #happy #kulitcantik #ejafaezahonlineshop #ejafaezah
Card image cap

2017/10/19 02:05:49

@razilianaabrahman
Anda kerap BERSIN SETIAP HARI❓Ataupun ada mengalami salah satu simptom2 di bawah👇❌Hidung Berair & Tersumbat❌Gatal Mata❌Nafas & Mulut Berbau❌Tidur Berdengkur❌Hilang Deria Bau❌Rambut Mula Ada Kelemumur❌Naik Jerawat❌Sakit Kepala❌Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap❌Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk .Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom2 diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG❗.Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?.Tak perlu cari yang mahal2. Yang MURAH, SELAMAT, MUDAH dan BERKESAN kan ada..😊.Jom ikhtiar cuba 🌸IVMist pula. Insha Allah masalah RESDUNG dapat dirawat dan simptom2 resdung akan berkurangan dan pulih👍.📲Whatsapp 0126645029#stokisivmist#ivmist #ivsoap #resdung#resdungkronik#kerapbersin #gatalmuka#bersinpagi#hidungtersumbat #nafasberbau #hidungberair #penawarresdungno1#pelbagaiguna #ivmiststokistportklang
Card image cap

2017/10/19 01:25:10

@hapusparutjerawat_7hari
・・・🌿SERUM PALING LARIS🌿Inilah ia serum snail repair(srs)Yg customer suke repeat order berbotol-botol tu😊Sejak sis jual 2014 sampai sekarang tak putus2 order dan repeat order..katanye susah nak jumpa serum best macam nie...Yang penting lebih selamat tanpa kimia berbahaya tau..botol je kecik tapi tahan 1-2bulan tau..tak payah lah sapu banyak2..sikit pun dah bkesan😊.Apa kata pengguna ?✅jerawat kecut✅pori2 mengecil✅blackhead/whitehead hilang✅Parut Pudar✅kulit cerah✅sunburn hilang✅eyebag dah tak nampak.Paling tak tahan !! Ramai cakap "Eh sis nie biar betul serum nie..sapu2 tak ada apa2 pun rase kat muka..sebab cepat sangat serap..".Fuyoo tak boleh jadi nie mesti cuba stock beribu masuk pun habis tau😊.Nak juga rasa kesan serum nie?📱+6014-5444960 whatsapp je okay..Malas sangat nak save..sila tinggalkan no hp kat bawah..Kalo malas jugaaa..tak tahu nak cakap dik oiii😁..#ParutHitam#ParutPudar #ParutBerlubang#ParutLekuk##JerawatBatu #ParutHilang#KulitGebu#Dermapen#ParutJerawat#ParutJerawatHilang#RawatanParut #Dermaroller#DermarollerMalaysia#JerawatHilang#PenawarResdung#Parut#Jerawat#Resdung#ParutBerlubang#Chickenpox#AcneScar#SnailRepairSolution
Card image cap

2017/10/19 01:20:00

@mazlinieismail
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini..Ini antara supplements pilihan Maz sendiri untuk berpantang..🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.🔺VIT E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil..🔺VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.🌺 Mazlinie Ismail🌺 +6016-715 3612🌺 mazlinie@gmail.com🌺 mazlinieismail.blogspot.my🌺 Trusted SID Since 2014.#sayajual #sayajualonline #sayajualshaklee #shaklee #shakleeeffect #shakleeonline #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejohorbahru #johor #johorbahru #shakleepromo #setkecantikan #resdung #setkurus #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setmenyusu #milkbooster #espshaklee #collagenpowdershaklee #vivix #vitaminc #codshakleejb #codshaklee #bazarpaknil #bazaarpaknil #instashopmalaysia
Card image cap

2017/10/19 01:19:24

@mazlinieismail
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini..Ini antara supplements pilihan Maz sendiri untuk berpantang..🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.🔺VIT E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil..🔺VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.🌺 Mazlinie Ismail🌺 +6016-715 3612🌺 mazlinie@gmail.com🌺 mazlinieismail.blogspot.my🌺 Trusted SID Since 2014.#sayajual #sayajualonline #sayajualshaklee #shaklee #shakleeeffect #shakleeonline #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejohorbahru #johor #johorbahru #shakleepromo #setkecantikan #resdung #setkurus #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setmenyusu #milkbooster #espshaklee #collagenpowdershaklee #vivix #vitaminc #codshakleejb #codshaklee #bazarpaknil #bazaarpaknil #instashopmalaysia
Card image cap

2017/10/19 01:18:05

@mazlinieismail
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini..Ini antara supplements pilihan Maz sendiri untuk berpantang..🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.🔺VIT E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil..🔺VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.🌺 Mazlinie Ismail🌺 +6016-715 3612🌺 mazlinie@gmail.com🌺 mazlinieismail.blogspot.my🌺 Trusted SID Since 2014.#sayajual #sayajualonline #sayajualshaklee #shaklee #shakleeeffect #shakleeonline #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejohorbahru #johor #johorbahru #shakleepromo #setkecantikan #resdung #setkurus #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setmenyusu #milkbooster #espshaklee #collagenpowdershaklee #vivix #vitaminc #codshakleejb #codshaklee #bazarpaknil #bazaarpaknil #instashopmalaysia
Card image cap

2017/10/19 01:16:34

@mazlinieismail
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini..Ini antara supplements pilihan Maz sendiri untuk berpantang..🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.🔺VIT E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil..🔺VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.🌺 Mazlinie Ismail🌺 +6016-715 3612🌺 mazlinie@gmail.com🌺 mazlinieismail.blogspot.my🌺 Trusted SID Since 2014.#sayajual #sayajualonline #sayajualshaklee #shaklee #shakleeeffect #shakleeonline #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejohorbahru #johor #johorbahru #shakleepromo #setkecantikan #resdung #setkurus #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setmenyusu #milkbooster #espshaklee #collagenpowdershaklee #vivix #vitaminc #codshakleejb #codshaklee #bazarpaknil #bazaarpaknil #instashopmalaysia
Card image cap

2017/10/19 01:15:17

@mazlinieismail
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini..Ini antara supplements pilihan Maz sendiri untuk berpantang..🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.🔺VIT E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil..🔺VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.🌺 Mazlinie Ismail🌺 +6016-715 3612🌺 mazlinie@gmail.com🌺 mazlinieismail.blogspot.my🌺 Trusted SID Since 2014.#sayajual #sayajualonline #sayajualshaklee #shaklee #shakleeeffect #shakleeonline #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejohorbahru #johor #johorbahru #shakleepromo #setkecantikan #resdung #setkurus #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setmenyusu #milkbooster #espshaklee #collagenpowdershaklee #vivix #vitaminc #codshakleejb #codshaklee #bazarpaknil #bazaarpaknil #instashopmalaysia
Card image cap

2017/10/19 01:14:54

@mazlinieismail
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini..Ini antara supplements pilihan Maz sendiri untuk berpantang..🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.🔺VIT E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil..🔺VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.🌺 Mazlinie Ismail🌺 +6016-715 3612🌺 mazlinie@gmail.com🌺 mazlinieismail.blogspot.my🌺 Trusted SID Since 2014.#sayajual #sayajualonline #sayajualshaklee #shaklee #shakleeeffect #shakleeonline #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejohorbahru #johor #johorbahru #shakleepromo #setkecantikan #resdung #setkurus #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setmenyusu #milkbooster #espshaklee #collagenpowdershaklee #vivix #vitaminc #codshakleejb #codshaklee #bazarpaknil #bazaarpaknil #instashopmalaysia