#resdung


Card image cap

2017/12/12 13:12:18

@h.focus.hq
ANDA ADA MASALAH RESDUNG DAN HIDUNG TERSUMBAT? kalau ada boleh baca perkongsian dari pelanggan saya...Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung sampai mengeluarkan muzik balada tu... huhuhuu......KESAN YG ANDA PEROLEH LEPAS MAKAN KAPSUL SINUS CARE ?.🔥 Dah tak bersin pagi-pagi.🔥 Hidung dah tak tersumbat.🔥 Nafas dah tak memenatkan.🔥 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.🔥 Paling best dah boleh makan seafood...Kandungan adalah 100% herba;Ekstrak Kulit kayu manisEkstrak bawang putihEkstrak kunyitEkstrak HaliaEkstrak daun Zaitun.30 kapsul.Cara makan:.Bagi resdung yang biasa2;1 biji sehari sebelum makan..Bagi resdung yang kritikal;1 biji pagi dan malam sebelum makan...Nak SINUSCARE? JOM WASSAP 017 7800526 YAYA ..KITA BAGI HARGA DURIAN RUNTUH.#sinuscareoriginal #sinuscaremurah #sinuscure #kerapbersin #kesihatan #resdung #gatalhidung #bersin #selsema -
Card image cap

2017/12/12 13:09:40

@shakleebygee
SET BASIC CANTIK 💕BEST SELLER💕.Set ni yang selalu customer gee repeat order. Serius sangat2 best kombo dua ni. Gee pun ambil dan suka sangat kombo ni tau!.Bagi yang nak KULIT LEBIH CERAH, BEBAS PARUT, TAK NAK KULIT BEEMINYAK, JERAWAT & KULIT KUSAM serta ada RESDUNG gee highly rekomen kombo ni tau👍..✨KELEBIHAN ESP .- menganjalkan kulit- menyihatkan kulit- memudarkan parut & bekas jerawat- meratakan tona kulit .- menghalang pertumbuhan jerawat- memberi tenaga- luka cepat sembuh .- baik untuk hormon .- meningkatkan imunisasi .- memperbaiki gastrik .- mengenyangkan jadi bagus untuk kurus- meningkatkan penghasilan susu ibu (susu pekat berkhasiat)- menguatkan memori- melindungi & menjaga rahim ..✨KELEBIHAN VITAMIN C .- mencerahkan kulit secara semulajadi .- melembutkan kulit kasar- mengurangkan kesan sunburn- menghasilkan kolagen .- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung- mengatasi jerawat pasir & nasi .- melambatkan penuaan- menyembuhkan luka .- meratakan tona kulit- menyekat pigmentasi penyebab jeragat .- demam selsema cepat sembuh .- meningkatkan imunisasi tubuh .- cegah kanser ...Whatsap ke 013-5707812 @shakleebygee sekarang juga! ..#teamzinniaaura #esplandorempire #sarawak #shaklee #Esp #vitaminc #testimonishaklee #shakleekuching #sayajualshaklee #shakleesabah #shakleemukah #shakleebrunei #shakleesibu #shakleekl #shakleeselangor #Shakleebygee #shakleemalaysia #testimonishaklee #jerawat #resdung ..
Card image cap

2017/12/12 13:06:04

@fauziahzainal_stg_hai0_rawang
SISA DARAH KELUAR! BUSUK KEMAIN !!😖.Lepas Sis Paah keguguran, beliau terus amalkan Herba Maharani. Terkejut ! 😱😱. Badan rasa ringan, tak disangka keluar seketul darah dan berbau busuk. .Alhamdulillah, lepas darah keluar, barulah perut rasa lega. Nak kata sisa dari keguguran? Entah lah !. Cuba bayangkan kalau darah kotor terperap dalam perut. Ishhhh!. .Terutama kaum wanita, penting untuk kita jaga dalaman kita. Cari supplement produk kenalah yang SELAMAT serta HALAL, Haaa... HERBA MAHARANI sedia membantu anda. Sekotak hanya RM98 (sebulan). FREE postage untuk 3 orang pertama SAHAJA. READY STOK !! http://www.wasap.my/60122745319#AgenBerdaftarSHOM (ID : 756104)#projekSTG #TmtDareToDream #DisemberPulunKawKaw
Card image cap

2017/12/12 13:06:20

@happyboo.hq
ADAKAH ANDA MENGALAMI RESDUNG? JOM CHECK.☺..1) Hidung selalu tersumbat2) Lendiran degil dari hidung dan tekak3) Rasa sakit pada kawasan muka terutama antara mata4) Sakit tekak yang berulang5) Kerap demam6) Kerap bersin terutama waktu pagi7) Timbul jerawat di muka dan badan8) Nafas berbau9) Rambut gugur, Kulit kepala berkelumumur dan gatal 10) Sering berasa sakit kepala, pening dan migrain..❇Anda tengah alami tanda-tanda seperti di atas? Anda mungkin menghidap resdung..❇Atasinya dengan penggunaan semburan Happy Boo. Semburan ni sebagai alternatif dan ikhtiar untuk mengawal gejala resdung. .DM admin ATAU 📲WhatsApp 017.218.3049 okeh!..#happyboo #naturesworldresources #happyboohq #agendiperlukan #flucure #coughcure #naturalbabyproduct #resdung #kedaibaranganbayi #beauty #health #organic #tipskesehatan #happyboolovers #babyshop # #natural #bazaarpaknil #bazaar #herbal #produkbaby #babyexpo #eczemababy #visitmyig #productnatural #viral #testimoniberkesan #instashop
Card image cap

2017/12/12 13:02:31

@byumisalmahhan
Hai korang. _Bestkan kalau kita dapat makan tanpa ada sebarang pantang. Dulu sis pun ada alahan. _Telur dan udang memang langsung tak boleh jamah. Kalau tersalah makan, ermm alamatnya kompom tak boleh bangun la. _Kepala berdenyut-denyut dan sakit bisa yang menyucuk-nyucuk. _Pastu kulit pulak habis naik bintik-bintik merah. Fuh!!! tak dapat dah nak gambarkan situasi tu_Okey lah uols sis makan dulu yer. Sedap ni tau... Berminat nk order Ivmist?Wasap 011-35446408Harga mampu milikRm28+8 posBeli banyak dapat harga jimat😀#ivmist #resdung #resdungkronik #ubatresdung #penawarresdung #ubatresdungmujarab #alahan #lendirresdung #kepalaberdenyut #sakitkepala #jerawat #jerawatbatu #peningkepala #pusingmata#gatalhidung #gataltekak #gatalmata#terapiinstagram #AuraInsta #ukhwahti #eusahawan #pinggantakretaknasitakdingin #sayajualprodukkecantikan #kosmetikmurahmalaysia #organicskincare #testimoniivmist
Card image cap

2017/12/12 12:58:44

@ema_lentik
Baru 2 minggu tak jumpa. Perghhh.. makin cerah dan jerawat hilang!! Promosi potongan harga dan free macam2 sedang berlangsung.COD Kajang dan Putrajaya sahajaWassup 01115383260 #masalahperiod #periodlancar #susuibu #petua #tipscantik #awetmuda #migrain #diabetis #kencingmanis #buasir #darahtinggi #tipsmenyusu #jerawat #kulitgebu #kulitcantik #eczema #alahan #buncithilang #jeragat #resdung #ibuberpantang #keluarga #tiroid #cyst #putihgebu #fattzura #tambahsusu #cikguseo #jomcantik #parodimeletop
Card image cap

2017/12/12 12:58:15

@darinashowerscrubpenang_lynn
IV MIST✔Kesan sepantas 2 hari penggunaan😱 ✔Selamat & tanpa kesan sampingan👍✔Kandungan 100% drpd herba kayu terpilih 👏✔Jimat (1 botol : 110 semburan)☺ ✔Boleh bertindak sebagai aromaterapi utk tidur lebih lena😴😴 ✔Dihasilkan dari kilang speenuhnya milik Muslim bertaraf GMP 💞✔Ivmist tidak berminyak seperti minyak urut lain kerana ivmist menggunakan teknologi nano,jadi ia mudah meresap ke dalam kulit😙✔Sesuai utk semua peringkat umur👶👦👧👨👩👴👵✔Mampu menyembuhkan pelbagai masalh kesihatan seperti selesema,resdung,sakit sendi,sakit sendi dan pelbagai lagi👍 Whatsapp 📲016-4184204www.wasap.my/+60164184204/IvMistIVKids.#ivmist #resdung#resdungkronik #penawarresdung #penawarpelbagaipenyakit #murah#mujarab#produkmuslim#luluskkmdanhalal #testimoniivmist#trustedseller #sayapakaisayajual #BalikPulau #Penang
Card image cap

2017/12/12 12:53:26

@cantikbytieja
Kulit muka makin berseri , sebelum ni kulit breakout hasil dari pemakaian skincare yang tak sesuai . Alhamdulilah hasil rajin adik lady boss kita pakai scrub & masker tieja dan muka baby tieja jerawat makin takut naik dan parut hilang 😊.#kulitkusam#breakout#saledecember#beautysecret#natural#naturalproduct#organicskincare#skincareroutine#elfiraloy#fattzura#scrub#jerawat#parut#resdung#bedaksejuk#sunburn
Card image cap

2017/12/12 12:54:04

@norizahivmist
IV MIST AROMATIC NANO OIL Iv Mist Aromatic Nano Oil ialah produk yang diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan.Ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan. .FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN⏩ Melembapkan kulit⏩ Meringankan penafasan⏩ Mengeluarkan angin dalam badan⏩ Melembutkan rambut⏩ Meringankan pernafasan akibat selsema⏩ Berair dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.⏩Menghangatkan badan & membantu penghadaman makanan.⏩ Melegakan sendi dan saraf⏩Melegakan senggugutKANDUNGAN BAHAN-BAHAN[➕] Habbatus Sauda[➕] Argan[➕] Serai[➕] Halia[➕] Eucalytus/Kayu Putih[➕] Halia Bara[➕] Kelapa dara[➕] Pudina.Untuk turut miliki IVMist ini, .Taip 'IVMist' dan hantar ke 0126272010 .#ivmist #resdung #penawarresdung #migrain #sakitperut #sakitgigi #bazaar #bazar #buasir #bazaronline #lenguhbadan #sakitsendi #aromaterapi #testimoni #magicoil #lelah #kahak #batuk #kedai #kedaionline #senggugut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #murah #serbaguna #IZINALLAH #stokisivmistbatucaves💐 #norizah0126272010
Card image cap

2017/12/12 12:53:34

@norizahivmist
IV MIST AROMATIC NANO OIL Iv Mist Aromatic Nano Oil ialah produk yang diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan.Ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan. .FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN⏩ Melembapkan kulit⏩ Meringankan penafasan⏩ Mengeluarkan angin dalam badan⏩ Melembutkan rambut⏩ Meringankan pernafasan akibat selsema⏩ Berair dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.⏩Menghangatkan badan & membantu penghadaman makanan.⏩ Melegakan sendi dan saraf⏩Melegakan senggugutKANDUNGAN BAHAN-BAHAN[➕] Habbatus Sauda[➕] Argan[➕] Serai[➕] Halia[➕] Eucalytus/Kayu Putih[➕] Halia Bara[➕] Kelapa dara[➕] Pudina.Untuk turut miliki IVMist ini, .Taip 'IVMist' dan hantar ke 0126272010 .#ivmist #resdung #penawarresdung #migrain #sakitperut #sakitgigi #bazaar #bazar #buasir #bazaronline #lenguhbadan #sakitsendi #aromaterapi #testimoni #magicoil #lelah #kahak #batuk #kedai #kedaionline #senggugut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #murah #serbaguna #IZINALLAH #stokisivmistbatucaves💐 #norizah0126272010
Card image cap

2017/12/12 12:52:42

@norizahivmist
IV MIST AROMATIC NANO OIL Iv Mist Aromatic Nano Oil ialah produk yang diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan.Ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan. .FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN⏩ Melembapkan kulit⏩ Meringankan penafasan⏩ Mengeluarkan angin dalam badan⏩ Melembutkan rambut⏩ Meringankan pernafasan akibat selsema⏩ Berair dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.⏩Menghangatkan badan & membantu penghadaman makanan.⏩ Melegakan sendi dan saraf⏩Melegakan senggugutKANDUNGAN BAHAN-BAHAN[➕] Habbatus Sauda[➕] Argan[➕] Serai[➕] Halia[➕] Eucalytus/Kayu Putih[➕] Halia Bara[➕] Kelapa dara[➕] Pudina.Untuk turut miliki IVMist ini, .Taip 'IVMist' dan hantar ke 0126272010 .#ivmist #resdung #penawarresdung #migrain #sakitperut #sakitgigi #bazaar #bazar #buasir #bazaronline #lenguhbadan #sakitsendi #aromaterapi #testimoni #magicoil #lelah #kahak #batuk #kedai #kedaionline #senggugut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #murah #serbaguna #IZINALLAH #stokisivmistbatucaves💐 #norizah0126272010
Card image cap

2017/12/12 12:52:14

@drk_zunira
Mulut makcik bawang 😂😂😂.#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo #drk5 #gojessmojess #solitemolite #mmmdis2017 #azizanosman.FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ .YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL.INSTAGRAM: @datodrk_official@drk_sham @drk_mieyla@drk_yana @drk_pikinn@drk_ereen@drk_tirah @drk_nadia@drk_humairaADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632
Card image cap

2017/12/12 12:51:50

@drk_zunira
I simpan semua je selagi boleh guna 😂.#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo #drk5 #gojessmojess #solitemolite #mmmdis2017 #azizanosman.FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ .YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL.INSTAGRAM: @datodrk_official@drk_sham @drk_mieyla@drk_yana @drk_pikinn@drk_ereen@drk_tirah @drk_nadia@drk_humairaADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632
Card image cap

2017/12/12 12:50:53

@drk_zunira
Sorry 😂.#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo #drk5 #gojessmojess #solitemolite #mmmdis2017 #azizanosman.FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ .YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL.INSTAGRAM: @datodrk_official@drk_sham @drk_mieyla@drk_yana @drk_pikinn@drk_ereen@drk_tirah @drk_nadia@drk_humairaADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632
Card image cap

2017/12/12 12:47:22

@drk_humaira
DAPATKAN PRODUK TERBAIK DARI DRK SEKARANG WHATSAPP ADMIN ONLINE DRK : +60145258127#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo.FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.myYOUTUBE: DRK KOSMETIKHQINSTAGRAM: @datodrk_official@drk_zunira@drk_sham @drk_mieyla@drk_yana @drk_pikinn@drk_ereen@drk_tirah @drk_nadia