#perak


Card image cap

2018/02/24 19:05:33

@yb.azri
“Main sungguh², belajar sungguh²”F5 boleh la kot, bukak buku balik 🙄Swipe sampai habes for sneak peak.....................#sabtu #sukan #smah #tahunlast #gg #wp #spm #ahzab #hunain #tabuk #uhud #akupakaikoyangpanas #takpanaske #kodahkenapa #sedagher #perakian #menswear #fashion #like4like #streetfashion #dapper #ootd #menwithclass #l4l #details #pittuomo #class #us #perak
Card image cap

2018/02/24 19:04:17

@one_collection_batam
E M O R Y Gashinna.Series 01EMO1498."inPrice IDR 270rb.Measurement Base 26 cm. Height 28 cm.Weight 0.688 KG.Material Faux Togo leather.ORIGINAL BRAND.Ready 6 ColoursBlack, Blue, Brown, Grey, Fanta, Maroon#koleksitas #sepatuwanita #sepatuwanitamurah #tassemiori #mode #modelindonesia #sandalhermes #emas #perak #perhiasan #ranselfashion #cantik #tasimut #grosirsolo #grosir #diamond#igpromo #instagramfollowers #igfollowers #jualaninstagram #jam #jamtangan #baju #seragambatik #tokopedia #lapakgue #bukalapak #shopee #shopping
Card image cap

2018/02/24 19:04:14

@iszahamsukor
Colleague 😇... #vsco #vscocam #potd #ootd #Perak
Card image cap

2018/02/24 19:04:08

@dokter.payudara_sehatt
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??.Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :📱BBM : D632622B📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya)📱WA: +62895607501619Solusi bagi anda yg ingin :-Memiliki payudara besar dan kencang.-Payudara yg indah dan mulus-Membahagiakan pasangan anda.-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.-menunjang pekerjaan andaHasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :- bisa dipakai seumur hidup• Desain Modern & Ergonomis• Dengan sinar laser kesehatan•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.Manfaat lain alatnya:-Mengatasi rambut rontok-Merapatkan MissV-Membesarkan bokong-Menghilangkan bekas selulit.-Mengecilkan paha & perut-Meniruskan wajah#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
Card image cap

2018/02/24 19:04:03

@dokter.payudara_sehatt
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??.Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :📱BBM : D632622B📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya)📱WA: +62895607501619Solusi bagi anda yg ingin :-Memiliki payudara besar dan kencang.-Payudara yg indah dan mulus-Membahagiakan pasangan anda.-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.-menunjang pekerjaan andaHasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :- bisa dipakai seumur hidup• Desain Modern & Ergonomis• Dengan sinar laser kesehatan•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.Manfaat lain alatnya:-Mengatasi rambut rontok-Merapatkan MissV-Membesarkan bokong-Menghilangkan bekas selulit.-Mengecilkan paha & perut-Meniruskan wajah#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
Card image cap

2018/02/24 19:03:24

@dokter.payudara_sehatt
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??.Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :📱BBM : D632622B📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya)📱WA: +62895607501619Solusi bagi anda yg ingin :-Memiliki payudara besar dan kencang.-Payudara yg indah dan mulus-Membahagiakan pasangan anda.-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.-menunjang pekerjaan andaHasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :- bisa dipakai seumur hidup• Desain Modern & Ergonomis• Dengan sinar laser kesehatan•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.Manfaat lain alatnya:-Mengatasi rambut rontok-Merapatkan MissV-Membesarkan bokong-Menghilangkan bekas selulit.-Mengecilkan paha & perut-Meniruskan wajah#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
Card image cap

2018/02/24 19:02:58

@kurussihatselamat
Selamat petang semuaa 😊😊.Tips kurus hari ni, tukar beras putih ke beras perang .Kenapa? Sebab beras perang ade serat dan mineral yang tinggi, so, uolls akan lebih cepat kenyang, dan rasa kenyang tu lebih lama, takde laa asik nak mengunyaaaahh je 😂😂.Banyak lagi kebaikan berang perang ni, boleh kawal kolestrol, kawal gula dalam darah, untuk sakit jantung, macam2 laa, yg pasti, memang baguuss sangat beras perang ni .So, uolls yang serius nak turunkan berat tu, ajom tukar beras yeh 😘.Ok bai .#nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus #jomsihat #ajimaura #santaijim #bazar #bazarpaknilmurah #guru #melaka #perak #uia #ukm #sayajualmurah #wanitacantik
Card image cap

2018/02/24 19:02:41

@lyn_taha
Cecepat oder utk majlis bulan 3 nih😁 Sementara ready stok masih banyak...Yasin saja RM0.60 jee!😍.Set Yasin Size + Pillow Box RM0.89 jee! 😍.Set Yasin + Pillow Box + Tasbih RM1.80 jee!😍.Yasin Size A6 (6" x4") kualiti terbaik.Jaminan kualiti cover Yasin menggunakan kertas tebal artcard.Inlay kertas licin artpaper yang berkualiti .Teks yasin beserta terjemahan yang besar dan jelas.32 page keseluruhan.Tambahan 20 doa-doa harian.Berminat? Meh DM@wassup Kak Lyn 0127068089 cepat!.#yasinmurah #yasinmurahmalaysia #setyasinmurah #doorgift #doorgiftmurah #majlistunang #majlisakikah #majlisilmu #majliskahwin #sayajual #johor #selangor #kualalumpur #melaka #pahang #kedah #perak #penang #negerisembilan #kelantan #terengganu #perlis #malaysia #malaywedding #malayweddingguide #lynshampersngifts
Card image cap

2018/02/24 19:01:14

@mfxizmf
Cuti2 release tension #telukbatik #perak
Card image cap

2018/02/24 19:00:05

@gerilla.sneakers
👟 CONVERSE CREAM 👟..Harga Asal RM 70HARGA OFFER RM49 SAHAJA.Postage SM 10 / SS 15While Stock Last.Material confirm cun melecun ✅Kami pasti korang akan repeat order ✅Quality is assured 👍🏻.Confirm selesa and sejuk 👍🏻Material setanding butik 💯Feedback : #gerillasneakersfeedback.Quality Terjamin ✅Kain confirm selesa ✅Tahan lasak ✅.Nak Order WhatsApp 019 277 9594 atau click je link kat bio.#CaptMil #gerillaclothing #gerillasneakers #sayajual #sayajualmurah #jualkasut #sayajualkasut #snekaers #jual #dropship #cendol #gerillaconversepromo #igshopmalaysia #perlis #kedah #perak #selangor #terengganu #johor #sabah #sarawak #kl #uniten #uitm #upm #uum #unikl #usm #ukm
Card image cap

2018/02/24 19:00:02

@dokter.payudara_sehat01
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??.Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :📱BBM : D632622B📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya)📱WA: +62895607501619Solusi bagi anda yg ingin :-Memiliki payudara besar dan kencang.-Payudara yg indah dan mulus-Membahagiakan pasangan anda.-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.-menunjang pekerjaan andaHasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :- bisa dipakai seumur hidup• Desain Modern & Ergonomis• Dengan sinar laser kesehatan•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.Manfaat lain alatnya:-Mengatasi rambut rontok-Merapatkan MissV-Membesarkan bokong-Menghilangkan bekas selulit.-Mengecilkan paha & perut-Meniruskan wajah#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
Card image cap

2018/02/24 18:59:32

@one_collection_batam
New New Arrival ! ! ! 🎒🎒"in .....Fashion Ransel Burberry Marseille Multy Fungsi.....Kode H9011#Bahan Parasut TebalAnti Air Tahan HujanDalaman Kanvas Kwalitas SemPremTas uk24x14x27cmBerat 0.5kgWarna ;-Black/ApricotHarga Rp 195.000#koleksitas #sepatuwanita #sepatuwanitamurah #tassemiori #mode #modelindonesia #sandalhermes #emas #perak #perhiasan #ranselfashion #cantik #tasimut #grosirsolo #grosir #diamond#igpromo #instagramfollowers #igfollowers #jualaninstagram #jam #jamtangan #baju #seragambatik #tokopedia #lapakgue #bukalapak #shopee #shopping
Card image cap

2018/02/24 18:05:15

@mfxizmf
24 feb 2k18 . Take care bro #perak the gaurus.
Card image cap

2018/02/24 18:58:57

@tiara_avenue
[ NEW & HOT !!! ].NEW COLLECTIONS, NEW DESIGNS.🍀 Dining Chair Cover 🍀.Material: Elastic LycraSize (L x W x H) : 21.5 x 18 x 18Weight : 0.24Elastic Fit Dining Chair Cover .● Chair Protector● Can fit most home dining chairs● Easily washable and ironing● Endurable to wash and free wrinkle● Good touch feeling● Widely used for home, kitchen, hotel, office, wedding, parties, celebrations or other special event..**Note: chair is not includedPrice One-Piece: rm20/pc6pcs - 10pcs Price: rm15/pcPostage: 1pc-rm8 SM | 6pcs above-rm10 to rm15 SM.* Penghantaran pos ekspress 1 ➡ 3 hari bekerja.* Kaedah bayaran melalui online transfer | CDM.More Info / Order:WA 📲 016-668 6079WA 📲 016-668 6079WA 📲 016-668 6079.#chair #chaircovers #newdesigns #elasticchaircover #sarungkerusi #sarungkerusiDIY#sarungkerusimurah #admin #printedchaircovers#readystock #newcollections#decorations #diningchaircover#bestseller #sarungkerusiviral#chairprotector #modernchair#selangor #fittedchaircover#ctdk #neelofa #bangi#onlineshopping #selangor#perak #chairprotector#kualalumpur #homestay
Card image cap

2018/02/24 18:58:49

@dokter.payudara_sehat01
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??.Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :📱BBM : D632622B📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya)📱WA: +62895607501619Solusi bagi anda yg ingin :-Memiliki payudara besar dan kencang.-Payudara yg indah dan mulus-Membahagiakan pasangan anda.-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.-menunjang pekerjaan andaHasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :- bisa dipakai seumur hidup• Desain Modern & Ergonomis• Dengan sinar laser kesehatan•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.Manfaat lain alatnya:-Mengatasi rambut rontok-Merapatkan MissV-Membesarkan bokong-Menghilangkan bekas selulit.-Mengecilkan paha & perut-Meniruskan wajah#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
Card image cap

2018/02/24 18:57:52

@stylextremix
MASK TRENDING 🤘HOT DESIGN 🔥 & COOL PLAIN MASK 💎-warna simple yang jarang jarang sekali korang lihat ade orang pkai ✨, design sgt simple dan exclusive 🔥 jdi org lain mesti tertanya2 beli kt mane, sebb tkde org lain penah pakai design mcm ni 🛡😣-SRS COOL GILA DESIGN NI 😍🍦•••FREE SIZE 🚻•••RM35 💰PRICE INCLUDE POSTAGE , MANE2 DARI SABAH & SARAWAK ADD ON RM5 🚛-harini banking esok terus postage 📥🙏•••berminat? mcm mane nak order?✅ screen shot gmbr design dan gmbr item yang hendak die beli✅ hantar pada admin untuk admin confirm stock dan proceed order•••tekan link pada bio untuk whatsapp 📲 (0197986526) dgn tnpa save nombor•••#apparel #streetwear #wear #tshirt #tshirtdesign #tshirtmurah #cap #style #facemask #fashion #malaysia #johor #pakaian #johorbahru #patches #sweater #perak #sabah #sarawak #selangor #kedah #pulaupinang #perlis #melaka #kualalumpur #kelantan #kuantan #terengganu #pahang #negerisembilan