#perak


Card image cap

2017/12/12 09:33:25

@rosminicloset
12.12 SALE.SELLING FAST! INNER LACE DIAMONDS IN THE HOUSE. Swipe ⏪⏪⏪Khas buat bakal Raja Sehari dan semua Sis yg Maniss 😍 ..Hanya 5 warna nude colours + boleh pakai dengan bawal / shawl mestilah tampak manis adik2 kakak2 tambah2 untuk majlis pertunangan / pernikahan / dinner 🤗.Material : Lace Diamonds20 Helai ( 5 warna) : RM215 SM / RM220 SSCara Basuhan : Hand Wash.Size : Free Size.Berminat? Whatsapp +60136284088.Nama :Alamat : Hp No :Item : Inner Lace Diamonds .#innersnowcap #borongtudung #innerlace #sayajualinnersnowcap #sayajualinner #sabah #sarawak #brunei #perak #penang #terengganu #singapore #sayajualmurah #sayajualborong #sayajualborongtudung#shawlmurah #sayajualwideshawl #shawlprinted #bruneionlineshop #brunei #borongbawal #borongmurah #sayajual #plainwideshawl #katalogrosminicloset #boronghijab #shawlcrepe #innersnowcapmurah #shawlRM10 #katalogrosminicloset #boronginnerlace #innerlacediamonds
Card image cap

2017/12/12 09:33:26

@adilahzamri__
Isnt she lovely ? ❤️Belajar mencintai diri sendiri 😌❤️#hakakcuba #hakakkuat #thebosgaurus #perak #feskom2017 #pestapenang #anakmami
Card image cap

2017/12/12 09:32:39

@jersi_bos
ADIDAS BERKOLAR ..BARU SAMPAI STOCK ..#ORIGINAL..🇲🇾FREE NAMESET.🇲🇾FREE POSTAGE SEMENANJUNG.🇲🇾FREE PATCH SPONSER BADD ONLINE SPORTS.🇲🇾ADA FREEGIFT JERSI.HARGA 🔊RM32 SAHAJA .MINIMUM ORDER 6 PCS.Fabric Copy Ori.Saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XLCEPAT2 STOK ADALAH TERHAD !!..REBUTLAH PLUANG INI ..BERMINAT UTK TEMPAHAN ?? HUBUNGI ☎014-5355032Follow ig - @jersi_bosFb page - Badd Online Sports#kelantan #terengganu #pahang #kedah #perak #perlis #pulaupinang #kualalumpur #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #sukan #jersimurah #jersitermurah #jersibos #jersiborong #jersiberkualiti #jersiteam #jersioriginal #jersithai #jersibajet #jersibola #jersifutsal #jersiultrasmalaya #kedaijersi
Card image cap

2017/12/12 09:32:03

@owenyapkh
“不求每一个决定都对,不求每一次行动无悔,只要自己够问心无愧,再大风浪也心如止水;谁的人生没有过疲惫,谁的过程不被人是非,既然时间会证明你对,你又何必再纠结自累。”不管别人说你好不好,记得把自己照顾好,“心安理得”是生活对我们所有付出最好的回报。Stop worrying about what others think of you. It doesn't matter as long as you have your own convictions and are proud of what you do.#LiveYourLife#KampungSungaiBil#Perak#OrangAsli#OwenYap#叶剑锋
Card image cap

2017/12/12 09:29:13

@aimxnazizxn
Allah uji kita dengan pelbagai dugaan. Namun, Alhamdulillah, dalam kesedihan, ada doa kita yang Dia makbulkan. #actioncam #aee #s70 #muslim #allah #malaysia #perak
Card image cap

2017/12/12 09:28:01

@serigroup.sunshine_agent
Salah satu tips SABAR dari sis seri ❤️ ..Maafkan selalu kekurangan orang lain yang mungkin membuat anda marah. Yakinkan diri bahawa setiap manusia pasti memilIki kekurangan masing-masing..Tiada insan di dunia ini yang sempurna kerana kesempurnaan itu hanya terletak pada Allah. Tidak semua insan yang memiliki paras rupa yang cantik juga memiliki kecantikan sahsiah dan begitulah juga sebaliknya. Apabila orang membuatkan kita terasa seperti ingin menghamburkan segala kemarahan kita kepadanya, ambillah masa unutk bertenang seketika. Cuba bayangkan diri kita di tempatnya. Apakah perasaan kita apabila dimarahi oleh orang lain? ..Terima bahawa segala kekurangan yang diberikan oleh Allah pasti mempunyai hikmahnya yang tersendiri. Banyak perkara buruk yang berlaku dalam kehidupan kita sebenarnya membawa seribu erti untuk kita hayati..Salam Jumaat semua moga hari ini segala urusan kita dipermudahkan , pagi ni jgn lupa 2 biji #seribella tablet tomato ok sebelum breakfast 😘..#Assalamualaikum #sabar #tipssabar #serigrouphq #seribella #shahalam #kualalumpur #johor #melaka #negerisembilan #perak #kedah #perlis #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak
Card image cap

2017/12/12 09:22:15

@rumah_ibu_hamil55
HAY BUNDA❤❤bagi yang belum mendapat kan buah hati atau yang banyak mengalami banyak penghambat kehamilan ⁉JANGAN BERSEDIH YAH BUND ✔kami datang untuk memberi rekomendasi kepada setiap wanita yang merasa sulit mendapat kan buah hati atau mengalami banyak penghambat kehamilan karna besae harapan kami para bunda-bunda yang liat INFORMASI ini lah yang mendapat jawaban dari tuhan atas doa juga usaha bunda untuk mendapat kan buah hati yang sekian lama di idam kan (👉TAG DAN SHARE TEMAN KALIAN/TETANGGA/SAUDARA YANG INGIN CEPAT HAMIL👈) Follow:@rumah_ibu_hamil55@rumah_ibu_hamil55@rumah_ibu_hamil55🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi️✔ contact person : ️📲 BBM : DB5BC5BD📲WA: 085806461433
Card image cap

2017/12/12 09:22:06

@darling.accessories
V8 SMARTWATCH.⠀⠀⠀⠀⠀⠀👉Boleh buat call👉Boleh terima call👉Boleh hantar mesej👉Boleh balas mesej👉Boleh sync phonebook👉Boleh dengar lagu👉Boleh tengok video👉Boleh tahu phone jauh dri kita👉Boleh kira langkah dalam sehari👉Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp👉Boleh tangkap gambar👉Boleh rakam video👉Boleh rakam suara👉Boleh pakai sim & memory👉Boleh dengar radio👉Boleh tgk log panggilan⠀⠀⠀⠀⠀⠀PACKAGE INCLUDE*1 X SMARTWATCH*1 X MICRO USB CABLE*1 X MANUAL USER⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Colours: black, red, white, blue, silver, green, gold⠀⠀⠀⠀⠀⠀---------------------RM70Inc postage SM / SS---------------------⠀⠀⠀⠀⠀⠀Dm/ whatsapp 014-9947406⠀⠀⠀⠀⠀⠀#kuruscepat#jammurahmalaysia#smartwatchmurahmalaysia#jammurahgila#malaysia#pahang#fitnessmalaysia#smartwatchmurah#jammurah#kualalumpur#jammurahonline#jomkurus#selamatpagimalaysia #jammalaysiamurah#jammurahgiler#smartwatchmurahmalaysia#kevinzahri#perak#ipoh#sandakan#georgetownpenang#damansara#ampang#temerloh#serikembangan#jerantut#karak#seremban#kualapilah
Card image cap

2017/12/12 09:18:54

@ubat_peninggikl
OPEN ORDER!!Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days ,Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi 😊😊.🌟 No. 1 di Malaysia ✔🌟 Berkesan SEAWAL 10 hari naik. 1cm-5cm😍🌟 Terbukti SANGAT berkesan 😍🌟 Selamat untuk digunakan ✔🌟 100HALAL Dan Bahan Alami👍 🏃Servis COD untuk org tawaReady stok !!Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏JOM ORDER 😍👇👇☎ Whatsapp : +601151534683FAST RESPON & HAPPY SHOPPING------------------------------------------------------------#prelovedmalaysia #lokalah #bajumurah #bundlemurah #bajubundle #uniqlomalaysia #uniqlomurah #uniqlomy #flannelmurah #kakibundle #hoodiemurah #bundleuniqlo #flannelbundle #onlineshop #perak #perakcavetemple #exploringmalaysia #honeymoonmalaysia#Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #ubattinggitrusted
Card image cap

2017/12/12 09:18:08

@euonesalon2007
#vacancy #hairstylist #ipoh #kampar #salon #shampoogirl #senior #junior #perak #急聘 发型师 高薪聘请有意者马上联系我们
Card image cap

2017/12/12 09:16:33

@homestayseriiskandarperak
Tetamu semalam tambah satu malam lagi harini. Alhamdulillah. 13hb,14hb Disember masih avaïlable. Untuk booking homestay dua tingkat Lakeville Seri Iskandar Perak call/wasap 0132969765#homestay #guesthouse #seriiskandar #uitm #uitmsi #ikbn #kpmsi #utp #bota #ipoh #konvo #perak #student #rumahtamu #homestaycahaya #kenduri #perak #telukbatik #kggajah #gopeng #ipoh #homestayseriiskandar #lodging #lumut #kahwin #tunang #batugajah #konvokesyen #hotel #hotelmurah #jalanjalancarimakan #tempatmakan
Card image cap

2017/12/12 09:13:41

@prettypills.hq
1 day's Big Sale bermula 🏁 .Tanggal 12 hb 12 bermula lah PROMOSI PECAH POKET 😱 supliment Pretty pills‼.Sah dari jam 12 malam ini sehingga jam 12 malam esok sahaja‼.Purchase 2 botol RM 70 sahaja (tidak termasuk postage).Purchase 3 botol RM 110 (tidak termasuk postage).Cepat grab supliment hebat ini‼ .👉🏻Mengecutkan jerawat 👉🏻Menghilangkan parut 👉🏻Meratakan ton kulit tidak sekata 👉🏻Mengawal minyak berlebihan di wajah👉🏻Melembabkan kulit 👉🏻Menghilangkan sunburn dengan pantas 👉🏻Memutihkan wajah 👉🏻Anti-penuaan👉🏻Mengurangkan kedutan 👉🏻Mengawal selera makan 👉🏻Membekalkan tenaga 👉🏻Mengilangkan lenguh badan 👉🏻Merawat penyakit kulit seperti Eczema 👉🏻Merawat Rabun 👉🏻Merawat insomnia.#prettypills #bazaronline #bazarpaknil #onlineshopping #instaonline #instashopmalaysiaonline #instashopmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarkl #bazarpaknilmurah #instashop #onlineshopmurah #kedaionline #perlis #kedah #penang #perak #pahang #terangganu #kelantan #selangor #kualalumpur #melaka #johor #sabah #sarawak #indonesia
Card image cap

2017/12/12 09:10:02

@naelofarhijab_collections
Last piece of Jasmine for clearance! Dapatkan Naelofarhijab original pada harga diskaun hebat. Masa terbaik untuk miliki shawl yang berkualiti tinggi pada harga diskaun flat rate RM40. Whatsapp 0122955360.#nhauthorizedstokist #shahalam #selangor #perlis #kedah #perak #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #shawlmalaysia #hijabmalaysia #hijab #shawl #salemalaysia #clearancesalemalaysia #naelofarhijabcollections_only40
Card image cap

2017/12/12 09:09:56

@darling.gadget
Alhamdulillah mic Q9 warna rose gold dah sampai. Tq oder sis😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀-------------------RM75 inc postageSM/SS-------------------⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Nak oder Dm/ Whatsapp 014-9947406⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#perak#q9microphone#smulemalaysia#speakermurahmalaysia#khaibahar#microphoneq9#khaibahar94#sitinordiana#selasa#microphonemurahmalaysia#microphonewirelessmurah#taiping#malaysia#wanyhasrita#cutisekolah#smulemalaysian#selangor#kedah#tuxunmalaysia#karok#microphonemalaysia#karoke#johor#kpopmalaysia#karokenight#microphonebluetoothmurah#penang#bluetoothspeakermalaysia
Card image cap

2017/12/12 09:08:47

@perlashine_perak_nadia
14 hari dah ada perubahan..ha tu dia...jeles tak? Kalau jeles,mai pm sisDisini info tentang: KHASIAT PENGGUNAAN ====================== 👉menghapuskan whitehead &blackhead 👉mengecilkan pori terbuka 👉melembabkan kulit merekah(kering) 👉mengurangkan keguguran rambut 👉mencantikkan kuku &tangan 👉menghilangkan kedutan & dibawah mata(dark circle) 👉mencerahkan kulit satu badan👉menghapuskan jerawat, jeragat dan kulit kusam👉berupaya turunkan berat badanKESAN PENGGUNAAN =================== 👍Detokfikasi hati 👍memberi tenaga dan tidur sempurna 👍meningkatkan imunisasi badan & menghasilkan sel anti kanser 👍membersihkan darah 👍kesan seperti awek muda Kelulusan KKM : MAL 16040026TCHarga asal RM140 Harga promosi RM120 . "Sebiji dah melepak, 2 biji lagi lah melepak lepak!" . untuk pertanyaan atau pembelian COD area kampar ke ipoh 🛵 atau postage📮 boleh 📥DM/WHATSAPP NO . ↕️ . 📲0165590515↕️ . 📲0165590515#perlashinekapsulmutiara #bukansupplementkilo #sebijidahmelepak2bijilagilahmelepaklepak #dsiempire #perlashineoriginal #shempirebeauty #IBC #perlashine_perak_nadia #tv #onlineshopnalaysia #glowglowshine #goshop #mudah #onepiece #meletop #melodi #bazarpaknil #jerawat #jeragat #ipoh #kampar #perak #kl #kedah #penang #Singaporean #brunei