#muamalaysia


Card image cap

2018/02/23 21:45:15

@kellypromua
I like 🌞🌞 very much!!! Enjoy first, heavy workload is waiting for me.😎
Card image cap

2018/02/23 21:45:03

@aznis_collections
Soft makeover for sis @awan_20 (nur Amalina wasli).Majlis Mandi berlawat. Kg rimba gadong. Makeup by @aznis_collectionsUsing foundation from @wan.ziqri.daa2Aznis eyeslashes code beauty & beasts.Untrim eyebrows...+6738813259 for more information#azniscollection#azniseyelashes#muabyaznis#bruneimua#bruneimakeupartist#bruneimakeup#muabrunei#muamalaysia#muaindonesia#makeupbrunei#majlismandibelawat#bruneiwedding#raikancinta#bruneiiklan#bruneifm#bruneimuara
Card image cap

2018/02/23 21:44:30

@dyxyby_hawaniyomar
Tercari2 hadiah untuk si dia sempena hari lahir/anniversary/convocation?haa meh sia recomended this perfect combo...jamin,tak kan menyesal punya👍👍 Jom cuba,pasti jatuh cinta💕💕 #dyxybccream #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #cantikviral #produkviral2017 #dyxymelaka #beautytips #beautycare #sayajual #sayajualmurah #produkmalaysia #produkhalal #murahmalaysia #wudhufriendly #muamalaysia #instamalaysia #instafamous #iklanmalaysia
Card image cap

2018/02/23 21:44:25

@pemutihgigirzn.ayu
Apa..!dauble chin menhantui anda..😜 ala tak payah risau sangat mai baca angah nak share ni.. Cik DOLLY ada jalan penyelesaiannye... Cik DOLLY kasi habuskan lemak2 bawah dagu yang berdouble² tu..jangan risau lah..😉 Okew cara pakai DOLLY V SHAPE hanya seminggu sekali.. Untuk tempoh sebulan.Mudah ajew cara pakainye sangut teliga kiri&kanan dah siap😘sambil koyang kaki negok tv pakai cik DOLLY V SHAPE double chin pun hilang...✌✌✌say bye double chin..🙆 Nak cuba??meh whatsapp sis.click je link kat bawah👇🌸http://www.wasap.my/+60173413848..#DollyVShape #DollyMask #DollyVShapeRznBeauty #RznBeauty#PipiTembam #DoubleChin #PipiPau #PipiGemuk#KuruskanPipi #DaguRuncing #BuangLemakBawahDagu #RemoveDoubleChin #MaskViral #MaskerMurah #MaskerPipi #OriginalMalaysia #Organik #SayaJualMurah #DiluluskanKKM #KKMapproved#MuaBella #Bellaz #MuaBihan #MuaMalaysia #Makeupartis#Fattzura #PinjamkanHatiku
Card image cap

2018/02/23 21:43:56

@amouracosmetics.johor
Ombretto Pallete ni mudah dibawa kemana mana dengan size nya boleh masuk poket tu tau. .Lets Travel with Ombretto ❤️🛩️.#spuj #amouracosmeticsjohor #amouracosmetics #teamamouraalya #ombrettoeyeshadowandeyebrowpallet #muajohor #muamalaysia #makeupsale #makeuplocalmalaysia #makeupmurah #sephora #sephoramalaysia #watson #guardian
Card image cap

2018/02/23 21:43:53

@gorgeous.district
.♥️ Koleksi klasik hybrid lipstick♥️.Wow!! Apa ni? Lipstik baru Amoura ke? 😍.Haa!! Betullah tu.Releasing SOON!.Hybrid lipstik ni liquid lipstick matte yang bertekstur ringan dan tahan lama. Senang nak remove pulak tu.Mengandungi shea butter, argan oil dan vitamin E yang boleh merawat dan melembabkan bibir.6 Color nude dan earthy tone yang sesuai untuk semua occassion.🌸SAADIAH🌸ZAITON🌸SARIMAH🌸MARIANI🌸LATIFAH🌸SALOMA.Boleh submit order sekarang ye 😉.Harga asal RM59Harga PROMOSI RM49Postage RM8/RM12.Whatsapp segera 0197790035 😘.#malaysia #johorbahru #lipstickhybrid #sayajual #sayajualkosmetik #sayajuallipstick#amouracosmetics #amouralovers #amourakoleksiklasik #amouragorgeous #amourajohorbahru#amourasingapore #kosmetikmurah #fattzura #lipstickmenawan #yearendsale #dropshipwanted #codpasirgudang #codskudai #codtampoi #amouraombretto #lipmatte #kedaionlinemalaysia #muamalaysia #codpermasjaya #agentwanted #muajohorbahru #codjohorbahru
Card image cap

2018/02/23 21:43:47

@_tascha.co
PRODUK VIRAL GILE 2018 😍.Orang kata produk DYXY Cosmetics ni viral. BETUL KE TU??.Bila bukak facebook je nampak DYXY, bukak IG pun nampak DYXY. Memang berhantu betul la DYXY ni kan?!? .Produk DYXY ni best & berkualiti tau uolls, mestilah kat mana mana pun akan nampak produk ni. Semua orang dah try, awak tak nak try ke??.JANGAN FIKIR LAMA² tau nanti menyesal pulak tak try. 😍😍.Ni nak bagitauu 1 benda 😊😊 Awak beli DYXY ni .....................✔ tak perlu beli bedak .✔ tak perlu beli foundation .✔ tak perlu beli sunblock .✔ tak perlu beli bb cream .✔ tak perlu beli concealer.Wahhh jimat kee jimat ??.✔ DYXY BC Cream ni tahan sehingga 4-5 bulan tau uolls! Just rata kan bccream guna brush, jimat sehingga 6 bulan !.JIMAT MASA ❗ JIMAT DUIT ❗SAMBIL CANTIK , SAMBIL MERAWAT 😘.Jomm jadilah pengguna yang bijak.Meh whatsapp 011-10939181 sekarang utk dapatkan harga promosi..#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia
Card image cap

2018/02/23 21:43:44

@jue_noir
VIRAL❗..Produk Noir dh VIRAL merata-rata orang menceritakan kebaikan dan keberkesanan Noir UV White dan beribu-ribu testimoni yg berjaya..Artis popular Izreen pun mengguna Noir UV White, uolls tak kan tengok jer.. jom cepat grab utk pertanyaan blh whatsapp 🙋0162879438 Agen sah Noir ID NA0077..RM129 (SM) / RM135 (SS) FREE POSTAGE..READY STOCK! code light & super light ..#noiruvwhite#sunblockspf50#krimpelindung#krimjeragatberkesan#krimjerawatberkesan#takberminyak#takbercapuk#bazaarpaknillmurah#bisnesonline#instashop#produkviral#produklakukeras#cikguseo#ctdk#nona#neelofa#fazura#wanita#uitm#msu#shahalam#muamalaysia#kosmetic#beauty #ingatnoiringatmadammu#teamcikya#noirlovers
Card image cap

2018/02/21 16:54:31

@eena.skinpotionoil
PAKAI SKIN POTION OIL NAMPAK GLOWING JE TAU. CUSTOMER PUN PUAS HATI 👍🏻❤ Inilah keistimewaan #SkinPotionOil. Dab dab je glowing, dab dab je jerawat lari lintang pukang. Kulit kusam tak bermaya lesap!Sesiapa yang mengutamakan KUALITI TINGGI TAPI HARGA YANG SANGAT EKONOMI serious you should try this #SkinPotionOil. Takkan menyesal 😘Hanya RM55 sahaja tapi mampu bertahan almost 2 bulan depend pada cara pemakaian.
Card image cap

2018/02/23 21:35:46

@eena.skinpotionoil
Oh my god, glowingnya skin dia 😱😱😱 Tu la, Ina dah habaq dah tak rugi cuba #SkinPotionOil ni memang superb beb! Tak tipu. Jom roger Ina 011-37364006 sekarang. Stok laku keras tau.
Card image cap

2018/02/23 21:43:26

@gorgeous.district
.♥️ Hybrid Lipstick - 3 tona kulit ♥️.Releasing SOON!.6 Color nude dan earthy tone yang sesuai untuk semua tona kulit.🌸SAADIAH🌸ZAITON🌸SARIMAH🌸MARIANI🌸LATIFAH🌸SALOMA.Boleh submit order sekarang ye 😉.Harga asal RM59Harga PROMOSI RM49Postage RM8/RM12.Whatsapp segera 0197790035 😘.#malaysia #johorbahru #lipstickhybrid #sayajual #sayajualkosmetik #sayajuallipstick#amouracosmetics #amouralovers #amourakoleksiklasik #amouragorgeous #amourajohorbahru#amourasingapore #kosmetikmurah #fattzura #lipstickmenawan #yearendsale #dropshipwanted #codpasirgudang #codskudai #codtampoi #amouraombretto #lipmatte #kedaionlinemalaysia #muamalaysia #codpermasjaya #agentwanted #muajohorbahru #codjohorbahru
Card image cap

2018/02/23 21:42:53

@gorgeous.district
.♥️ Koleksi klasik hybrid lipstick♥️.Wow!! Apa ni? Lipstik baru Amoura ke? 😍.Haa!! Betullah tu.Releasing SOON!.Hybrid lipstik ni liquid lipstick matte yang bertekstur ringan dan tahan lama. Senang nak remove pulak tu.Mengandungi shea butter, argan oil dan vitamin E yang boleh merawat dan melembabkan bibir.6 Color nude dan earthy tone yang sesuai untuk semua occassion.🌸SAADIAH🌸ZAITON🌸SARIMAH🌸MARIANI🌸LATIFAH🌸SALOMA.Boleh submit order sekarang ye 😉.Harga asal RM59Harga PROMOSI RM49Postage RM8/RM12.Whatsapp segera 0197790035 😘.#malaysia #johorbahru #lipstickhybrid #sayajual #sayajualkosmetik #sayajuallipstick#amouracosmetics #amouralovers #amourakoleksiklasik #amouragorgeous #amourajohorbahru#amourasingapore #kosmetikmurah #fattzura #lipstickmenawan #yearendsale #dropshipwanted #codpasirgudang #codskudai #codtampoi #amouraombretto #lipmatte #kedaionlinemalaysia #muamalaysia #codpermasjaya #agentwanted #muajohorbahru #codjohorbahru
Card image cap

2018/02/23 21:41:48

@dyxy_bysuhaa
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹.BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka...KELEBIHAN🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF..KANDUNGAN🌼MINERAL🌼WATERBASED🌼EKSTRAK ARBUTIN🌼VITAMIN E..💐 Beige utk kulit cerah💐 Natural utk kulit sederhana cerah..Nurin Nasuha:📲 014-5201667🌸 🎁 Free gift🎀 TeamFL🎈 TeamNaddy..#dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #surprisebirthdaymalaysia #facemistgreentea #dropshipdyxy #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #dyxykuantan #dyxykelantan#mascaradyxy#bccreambydyana #unimas #mascaramurah #dyxybachok #surpriseplannermalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia #lipscream
Card image cap

2018/02/23 21:41:41

@pinklady_teamkl
🍑 INFO. MESTI BACA 🍑 -APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION BERBANDING SUPPLEMENT LAIN DI PASARAN ?...PINKLADY BODY PERFECTION mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalamnya bahan-bahan yg diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka. .Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita..Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun..Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita “kurang sifat” kewanitaan seperti,.- Bentuk badan yang kurang menarik.- Kurang naluri keibuan.- Cepat beremosi & mudah marah.- Kulit kusam & kasar.- Bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki)..Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini!.Setakat ini ramai wanita yang sudah mencuba PL ni beri reaksi yang sangat² positif. Mereka happy dengan kesan yang mereka dapati daripada PL. ..WhatsApp sekarang. ..Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃💃💃 . . ..📥 013.607.8305📥 013.630.0611📥 013.339.6300..#pinkladyteamkL #pinkladystokiskl #pinklady #kosmetik #gebu #mantap  #awekcendol #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #fattzura #neelofa #mukaputih #keputihan  #senggugut #muamalaysia #lazada #terlajaklaris #siscuba #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #ctdk #pinkladybodyperfection #teampinklady
Card image cap

2018/02/23 21:40:41

@eyeblink.wawasoftlens.official
ELISE EYELASHES 7154....Diperbuat drpd human hair. Lembut sgt 😗😗😗.Love love love! BE BEAUTIFUL, BE YOU!💋 #teameyeblink.👩Ampang : 011-62348789👯Sentul/Gombak : 019-3985868💁Keramat/ Jln tun abdul razak : 012-4878289👱Putrajaya/Cyberjaya : 018-2187244👸Nilai/Seremban/Sepang/Salak Tinggi/Bandar Enstek : 017- 8014463#muamalaysia #muakl #muaselangor #muashahalam #wawasoftlens #wawasoftlenskl #wawasoftlensseremban #wawasoftlensnilai #wawasoftlensputrajaya #wawasoftlensampang #wawasoftlenssentul #wawasoftlenskeramat #wawasoftlensputrajaya #wawasoftlenscyberjaya #elise #elisemalaysiadistributer #eliseseremban #elisekl #eliseputrajaya #eliseampang #elisecyber #elisekeramat #wawazainal #eyeblinkbeauty
Card image cap

2018/02/23 21:39:04

@imanshahira
Anda seorang JURUSOLEK?MAKEUP ARTIST?Ingin menjadi usahawan dalam bidang solekan dengan sijil kemahiran tertinggi yg diiktiraf?Kini pengambilan perantis bagi SKM Seni Solekan Tahap 3 telah dibuka di Amaniz Empire - Professional Make Up Artist Academy . Anda mestilah seorang jurusolek yang mempunyai SKM Seni Solekan Tahap 2 untuk mendaftar bagi program SKM Tahap 3 ini. YURAN PENGAJIAN PERCUMA! War-warkan kepada kawan2 anda atau saudara-mara yg berminat. Digalakkan untuk SHARE atau TAG rakan2 anda. Klik 👇👇👇 untuk info lanjut. 😊http://amanizmuaacademy.wasap.my#skm #skmmakeupartistry #skmsenisolekan #sijilkemahiranmalaysia #jpk #jpkwilayahselatan #muamalaysia #muajohorbahru #muajb #muajohor #certifiedmakeupartist #internationalmakeupartist #pusatlatihankemahiran #pusatbertauliahsldn #johormakeupacademy #johormakeupschool #amanizmuaacademy #amanizempire #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeupartistacademy #muaacademy #professionalmakeupartist