#muamalaysia


Card image cap

2017/12/14 09:19:42

@leeyaofficiall
DULU MUKA BERSEGI SEKARANG DAGU TAJAM MACAM PATUNG!Ada ke yang mengidam dagu runcing macam ni? Nak kesan cepat boleh je buat pembedahan dekat negara seberang tu. Tapi kalau ada effect buruk lepas tu haa meratap tak berlagu korang! Dah stress kan tak tahu cara mana lagi berkesan untuk dapat dagu tajam macam tu👆Ada cara paling selamat untuk reshape pipi. Sangkut je bengkung muka Dolly V Shape tetiap hari. Bengkung muka sejukk ni akan bakar lemak double chin & pipi tembam uolls tu. Tak payah risau pasal kos atau side effect. Terjamin selamat dengan KKM dan harga dah kasi potong kaw kaw dah! Excited nak cuba?Harga asal rm70Promosi👉👉👉 Rm59 sahaja😘#rznbeauty #RZNBEAUTY #rznbeautykelantan #dollyvshapemurah #dollyvshapemaskrzn #dollyv #sayajualonline #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualdollyv #murah2 #saleig #sale1212 #igreview #igfamous #teamlieya #teamdani #teamraikal #megadrama #meletop #muamalaysia #muabellaz #bisnesonlinemalaysia #bisnessig #doublechinsekiloisgone #doublechin #daguruncing
Card image cap

2017/12/13 08:59:57

@dya_scrubdistrict
Open for PRE-ORDER now. RM62.00 per jar. Stocks are very limited. Place your order now.. WA 013-3622602..COD BUKIT INDAH-NUSA BESTARI-PERLING-MUTIARA RINI-SKUDAI-SENAI-KULAI-BANDAR TENGGARA-KLUANG.POS seluruh Malaysia.#scrubdistrict #scrubdistrictkulai #scrubdistrictsenai #scrubdistrictkluang #beachbabes #scrubdistrictangels #scrubmuka #scrubputih #scrubviral #scrubmagic #codkulai #codkluang #codsenai #codbandartenggara #jamuratumalaya #muamalaysia #fattzura
Card image cap

2017/12/13 09:12:01

@dya_scrubdistrict
What more can we say about our lady boss ??? The real barbie ! Her skin is soooo cantik and soooo flawless. Apa rutin barbie everyday? One of it is to scrub twice daily with the magic SCRUB DISTRICT ! This magic scrub will repair your skin from deep within.Fair Flawless Fabulous with SCRUB DISTRICT..WA 013-3622602.#scrubdistrict #scrubdistrictkulai #scrubdistrictsenai #scrubdistrictkluang #beachbabes #scrubdistrictangels #scrubmuka #scrubputih #scrubviral #scrubmagic #codkulai #codkluang #codsenai #codbandartenggara #jamuratumalaya #muamalaysia #fattzura
Card image cap

2017/12/14 09:18:19

@dyxybccream_ana
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YG TAK SUKA BERSIAP TAU.YEKE ???.❗SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗SESUAI UTK KULIT KUSAM .❗SESUAI UTK KULIT GELAP Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 ❗ .SERIUS TAK TIPU‼️.BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih .Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻TAK SABARRR NAK TRY ?JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhhAda banyak set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu😘.#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
Card image cap

2017/12/14 09:18:14

@voodoomelaka
Amezon Deep Cleansing Make up remover🤗.Berfungsi sebagai penanggal solekan serta membersihkan muka jauh ke dalam kulit.Membebaskan kekotoran di dalam liang pori untuk mengelakkan berlakunya pori² tersumbat serta pembentukan white head dan black head..Kulit yang bersih,akan memberi kesegaran yang maksima.So kita akan rasa sangat selesa seharian.Sangat pantas,sangat jimat😊😊..Sesuai untuk mereka yang oily skin,komninasi dan suka bermake up .#VoodooMelaka #facemaskmalaysia #MUA #kdollbeauty #dexandra #terapiistagram #sugarbelle #sugarbellecosmetic #dermapenseremban #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk #jerawatpasir #marykaymalaysia #muamalaysia #dermapenkualalumpur #mervecosmetics #nurraysa #dermapenjohor #jamujelita #ruangrezekihanania #organicskincare #melaka #coduitmjasin #codpoliteknik #merlimau #bbglowtreatment
Card image cap

2017/12/14 09:17:13

@manehhhhh
orang kata pagi pagi nak ambik mood kena tengok benda benda cantik. cantik sangat ni sis 💐✨🌷......#muaalorsetar #muajitra #muautara #muamalaysia #muakedah
Card image cap

2017/12/14 09:16:59

@accio.beautee
You can never go wrong with earth tone coloured eyeshadows!! Go au naturale with these pigmented and blendable eyeshadows from Makeupgeek!! ❤️❤️❤️❤️.All colours are available for RM40 each at ⤵️⤵️🌏 www.acciobeautee.com (link in bio)📲 whatsapp 012-5255957.Ppsssttt.. this is sold individually so you can create your own ultimate palette 😘.#acciobeautee #makeupgeek #makeupgeekmalaysia #makeupgeekmannymua #makeupgeekeyeshadows #makeupgeekfoiledeyeshadows #eyeshadow #eyeshadowmalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupshopmalaysia #instashopamalaysia #sayajualmekap #sayajualmakeup #bazaarpaknil #bazaarpaknilmakeup #makeupgeekpalette #makeupgeektravelvaultpalette
Card image cap

2017/12/14 09:16:22

@123be4uty
Honey Bee Venom MoisturiserKrim ni memang expert dari segi nak baikkan kulit berjerawat, kering, kusam, bintik hitam, pori terbuka, jeragat. Makin pakai saban hari, kulit makin gebu, halus, licin, bebas cela dan cerah. Dalam 3/4 hari penggunaan, boleh nampak pori2 yang terbuka or besar tu akan jadik pudar dan halus. Kulit pon akan sentiasa moist walaupon duduk kat aircond. Makin sapu nanti, makin glowing muke. Kalau apply before mekap base, muke akan bertambah effect dewy dan glowing. Memang best dan tahan ikot pemakaian. Even lepas solat pon kite akan sapu cream ni. Sbb untuk anjalkan dan glowingkan kulit muke. RM78 📲0197717011#honeybee #honeybeejohor #honeybeevenom #nunutim #makeuplover #beauty #potd #ootd #makeup #viral #trending #putih #flawless #thepowerofmakeup#makeupaddict #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupjunkie #pink #skincare #lover #inspirasiperkahwinan #bridalmakeup #cutcrease #motd #animemakeup #anime #makeupjunkie
Card image cap

2017/12/14 00:05:20

@meihala
Card image cap

2017/12/14 09:11:20

@tkdc_vanitymirror
Hi good morning..Fresh start 💋💋💖.Ok this photo memang cantik gila lah..juling mata akak tgk ..meleleh..huhu 😍😍😍.Mcm hollywood sebijik kan. .Customer beli Vanity mirror frameless saiz besar tak hingat..72in x 36in dgn 21 bulbs.Meja mmg customer punya sendiri tapi kita pun boleh buat mcm tu tau.😉. So siapa nak order set mcm ni sila Whatsapp 018 3591162Atau klik link whatsapp di bio.Tq beautiful 💖
Card image cap

2017/12/14 09:11:28

@leeyaofficiall
DAGU RUNCING PIPI KEMPIS!Dilema betol lepas bersalin berkilo je berat naik dengan jayanya. Pipi pon dah macam pau ayam. Kalau rajin berbengkung tu apa kata bengkungkan sekali muka tu. Guna je Dolly V Shape ni. Runcingkan wajah macam awek Korea tanpa PEMBEDAHAN!#rznbeauty#pakardaguruncing #doublechin #vshapeface #vshape #dollyvshapemurah #dollyvshaperznbeauty #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #ruangrezekihanania #redvelvet #mycoffeprince #bisnesonlinemalaysia #bisnesonline #igfamous #igfamous #rezekiberniagaonline #viral #muamalaysia #muabellaz #prekonvo
Card image cap

2017/12/14 09:10:53

@123be4uty
Honey Bee Nutri Cleansing FoamUntuk penjagaan muka harian, gunakan honey bee cleanser ni. Lepas cuci, memang akak terus rase kulit lembut dan anjal. Sesuai untuk kulit sensitif sebab mencuci secara lembut. Tak akan datangkan radang pada kulit. Juga mengandungi vitamin dan kolagen. Kekalkan muke agar sentiasa remaja dan awet muda. Masalah kulit BERMINYAK, PARUT, JERAGAT, BINTIK HITAM dan PORI TERBUKA dapat diatasi. InsyaAllah. Kulit lebih glowing, halus dan licin selepas gune. Rrm58 📲0197717011#cleanser #honeybeejohor #nunutim #makeuplover #beauty #potd #ootd #makeup #viral #trending #putih #flawless #thepowerofmakeup#makeupaddict #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupjunkie #pink #skincare #lover #inspirasiperkahwinan #bridalmakeup #cutcrease #motd #animemakeup #anime #makeupjunkie
Card image cap

2017/12/14 09:10:09

@nurulsyazwaridaizlansyah
Good morning beautiful🤗 ada kenduri weekend ni?? Tak tahu nak pakai lipstick apa🤔 Jom try lipmatte obsess cosmetics!! .LIQUID MATTE OBSESS💄.💋 tidak melekit💋 tahan lama💋 berbau wangi💋 tidak mengeringkan bibir💋 mengandungi vit E dan minyak argan💋 mesra wudhu (mudah dibersihkan)💋 ada kelulusan KKM .Whatsapp: 0173657537.Price Rm40/eachPromo Buy 3 RM100🎊🎉(Nutella & Lolipop sold out!! ).#obsess #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticscod #obsessyearendsales #ddcuishon #ddcuishonfoundation #treatmentddcuishon #lipmatte #lipmattemurahmalaysia #lipmatteobsess #lipstickviralmalaysia #nuexrosli #syedewa #muakl #muaselangor #muamalaysia #favouritemua #produkhalalmuslim #sayapakaisayajual💋💋 #trustedseller #fastrespon #codbatangkali #coduluyam #postworldwide🌎 #squadsyiera
Card image cap

2017/12/14 09:07:50

@beautelay
Morning unicorn babes 🦄
Card image cap

2017/12/14 09:05:19

@123be4uty
Honey Bee Gommage Soothing GelBasic paling penting penjagaan kulit is SCRUB. Lain rasanye muke sebelum dan selepas scrub. Sekurangnya 3x seminggu kite scrub muke. Fungsi scrub tanggalkan sel-sel kulit mati pada muka. Termasuklah daki-daki dan kotoran yang menyebabkan pori tersumbat. Sekaligus membantu penyerapan nutrisi yang kite letak pada muka mcm moisturiser, toner dan serum. Scrub Honey Bee ni selain dari membersihkan sehingga maksima, die juga akan repair texture kulit. Jadikan kulit lebih anjal, lambatkan penuaan sekaligus memberi kelembapan pada kulit. Jimat sangat. Sebab pakai pon sikit. Up to 6 months boleh tahan. RM58 📲0197717011#scrub #honeybee #honeybeejohor #gommagesoothinggel #nunutim #makeuplover #beauty #potd #ootd #makeup #viral #trending #putih #flawless #thepowerofmakeup#makeupaddict #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupjunkie #pink #skincare #lover #inspirasiperkahwinan #bridalmakeup #cutcrease #motd #animemakeup #anime #makeupjunkie