#kurus


Card image cap

2017/12/17 13:01:46

@qurose_official
BARU 5 HARI, TURUN 2KG!.💃🏻 Dari 85KG turun 83KG, power betul lah penangan Qurose ni boleh buat kita kurus dalam beberapa hari je..Good job dik sbb siap buat jadual makan lagi 👏🏻👍🏻💪🏻. Macam ni baru betul nak kurus kena ada usaha. Kejayaan takkan datang bergolek tanpa usaha, yeke idok??😘.Nak kurus jugak??☺️Whatsapp 📲01123118767.#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Card image cap

2017/12/17 13:01:41

@tehdetoxkurusrm15
TERBUKTI! WOW! Lagi lagi testimoni BERJAYA KAKI CHANTIQ TEA dan SLIMMING DETOX TEA kita ni.. Alhamdulillah more positive feedback from our customers.. "Consistent Itu penting, displin anda jaminan kami" Harga mampu milik. Jimat, berkesan & berbaloi. :) MEREKA DAH CUBA DAN BERJAYA KURUS DAN CANTIK. AWAK AWAK BILA LAGI ? 😉.Whatsapp sekarang untuk order 👇👇👇 016-2426169016-2426169016-2426169(TEKAN LINK DI BIO UNTUK TERUS DIRECT WHATSAPP SIS TANPA SAVE NOMBOR SIS) MUDAH SANGAT ! 💕p/s: stok laju tau. Cepat cepat lah order yaa 💕#slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #nakkurus #jomkurus #sayajual #kurus #tehdetox #bazarpaknil #testimoni #skinny #fit #slim #slimming #detox #kurusmurah #sayajualmurah #jualmurah#gulagulakurus
Card image cap

2017/12/17 13:01:25

@tehdetox_kurusrm15
TERBUKTI! WOW! Lagi lagi testimoni BERJAYA KAKI CHANTIQ TEA dan SLIMMING DETOX TEA kita ni.. Alhamdulillah more positive feedback from our customers.. "Consistent Itu penting, displin anda jaminan kami" Harga mampu milik. Jimat, berkesan & berbaloi. :) MEREKA DAH CUBA DAN BERJAYA KURUS DAN CANTIK. AWAK AWAK BILA LAGI ? 😉.Whatsapp sekarang untuk order 👇👇👇 016-2426169016-2426169016-2426169(TEKAN LINK DI BIO UNTUK TERUS DIRECT WHATSAPP SIS TANPA SAVE NOMBOR SIS) MUDAH SANGAT ! 💕p/s: stok laju tau. Cepat cepat lah order yaa 💕#slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #nakkurus #jomkurus #sayajual #kurus #tehdetox #bazarpaknil #testimoni #skinny #fit #slim #slimming #detox #kurusmurah #sayajualmurah #jualmurah#gulagulakurus
Card image cap

2017/12/17 13:01:19

@qurose_official
SEMINGGU TURUN 6KG..Wowww adik ni dapat turun 6kg tanpa diet dan tanpa buat senaman😱 . Bila berat dah turun double chin pun turut hilang 💃 . Even student pun x jdi masalah utk kurangkan berat badan..Bukan dapat badan kurus je, kulit pn makin sihat & cerah tau sekiranya kita kawal pemakanan & minum air kosong minimum 2liter sehari..Nak dapatkan tips kurus dari sis??Whatsapp 01123118767 now!.#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Card image cap

2017/12/17 13:01:06

@teatox_medina_desire_
Hanya dgn 1 set combo SDT + KCT dia berjaya loss 6kgTahniah👏👏 SLIMMING DETOX TEA™ : RM15KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order: kindly whatsApp 👇🏻 http://www.wasap.my/601156757815 .#teatox #kurussebelumraya#teh_kurus_stoberi #kurus_tanpa_senaman#sihat_tanpa_ubat#detoks_tea#tea_to_slim#detoksifikasi#detokslim#kuruspantas#kuruscepat#kurusalami#kuruscantik#kurusmudah#kurussihat#kurustanpadiet#kurus#kurusselepasbersalin#kuruskanbadan#jomkurus#jomkurus1malaysia#kurusdenganselamat#slimmingtea
Card image cap

2017/12/17 13:00:57

@qurose_official
TAK BERSENAM, TURUN 3KG.Wowww tahniah dik! Even tak bersenam pon boleh turun berat. Dengan syarat kena control makan & jaga pantang 👍🏻 Angin degil dalam badan pon dah takdee 💃🏻.Korang yg belum cuba lagi tak jeles ke dengan feedback customer #Qurose ni?.Kalau nak kurus juga boleh Whatsapp 01123118767 okay..#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Card image cap

2017/12/17 13:00:28

@qurose_official
KEREPEK PISANG MENGGEMUKKAN!.Dapat kerepek pisang masa tengok drama petang dan malam, tak sedar boleh habis sebalang..Tahukah anda, kalori 100g kerepek pisang bersamaan lebih 5 kali ganda daripada 100g buah pisang? Kalori 100g buah pisang 90 kalori. 100g kerepek pisang 500 kalori!.Masih kata khasiat kerepek pisang sama dengan buah pisang asli? Fikirkan semula. Nak kurus, mana ada org makan kerepek. Mahal pun mahal..Lebih baik spend duit utk beli buah pisang dari beli kerepek pisang..#qurose #kurus #diet #tipskurus #tipsdiet #infokurus #infodiet
Card image cap

2017/12/17 13:00:04

@qurose_official
Tahun 2018 tinggal beberapa hari je lagi nak masuk. Azam tahun 2018 nak turunkan berat badan?.Kalau dah ada azam tu, mulakan seawal yang boleh. Kalau boleh harini atau esok dah kena start!!!.Tak tahu macam mana nak mulakan diet??Whatsapp 01123118767untuk info lanjut..#qurose #kurus #diet #tipskurus #tipsdiet #infokurus #infodiet
Card image cap

2017/12/17 12:59:44

@coach_fridajeb
KEBAIKAN TEMPEHDalam satu buku yang di tulis oleh seorang Neurosurgeon di US - clearly mentioned that 'Tempeh' is one of the food for longevity. Di US buat research pasal tempeh?Jom tengok, Apa Nilai Nutrisi Sekeping Tempeh?1. Rendah Kolestrol2. Tiada gula, Rendah Garam3. Karbohidrat kompleks, Tinggi Fiber4. Kandungan Vitamin B yang tinggi ( Niacin, B6, Folate, B12 dan Panthothenic acid)5. Isoflavinoid6. Kaya vitamin ~ Ca, Iron, Mg, Zinc, Copper, Manganese7. Polyunsaturated fatsApa kebaikannya pada tubuh kita ?1. Sesuai untuk diet / menggantikan daging2. Bantu turunkan kolestrol3. Anti-oksidan & Anti-kanser4. Meningkatkan Hemoglobin5. Meningkatkan sistem imun6. Mencegah Osteoporosis7. Menstabilkan hormon, dllLepas ini, kena consider makan tempeh selalu ya... Mudah - Murah - Jimat - Nutrisi Tinggi.Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan JANUARY, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb..🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA🚫 SLOT TERHAD.Coach Fridajeb012 4157571.#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora
Card image cap

2017/12/17 12:59:41

@thebeautypastel
Woww dagu dah runcing sejak consume #Qurose 😍..Makin lawa laaaa lepas ni kalau makeup xperlu buat shading dah nak tutup double chin.😝.Uols yg ada masalah DOUBLE CHIN atau PIPI TEMBAM ke jom cepat2 cuba #Qurose ni. Rasanya sgt menyelerakan macam minum air ribena je uolss.🍇.Whatsapp 0196526913 now.#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus - #regrann
Card image cap

2017/12/17 12:59:32

@qurose_official
SUKA SESUATU YG MENDETOKSKAN?.Mesti rasa ringan kan lepas detoks. Nak turun berat badan perlu membuang toksin dalam badan. Lemak yang banyak menyebabkan pengumpulan toksin..Tapi kalau mengharapkan detoks dgn mnum green tea mcm ni, sampai bila2 tak detoks..Kenapa? Sebab ingredient yg digunakan bukan dari green tea. Hanya perisa. Kalau betul pun green tea digunakan, proses detoks tak dapat dilakukan sebab dicampur dgn susu pekat, susu cair dan gula!.Ketiga-tiga bahan ini menghalang fungsi antioksidan yg ada dalam teh hijau, teh, kopi dan minuman2 berkafein yg lain..Nak kurus, jangan lah minum kopi2 mcm ni. Yg old school lagi baik..Nak tau lagi banyak pasal cara detoks?Jom Whatsapp 01123118767.#qurose #kurus #diet #tipskurus #tipsdiet #infokurus #infodiet
Card image cap

2017/12/17 12:59:27

@gorgeousleem_my_
#gorgeousleem #gsa RESTOCK yalllss😫😫. Hari2 ada je customers beli banyak2😍..Tak Rugi tauu kalau yallss consume GSA ni.😋😋. Boleh kuruskan badan dan bantu yallss dapatkan body yang yallss ngidam😘... 📱 www.wasap.my/60199445090.#sayajualgorgeousleem #GorgeousleemAdvance #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced
Card image cap

2017/12/17 12:58:57

@gorgeousleem_my_
#gorgeousleem #gsa RESTOCK yalllss😫😫. Hari2 ada je customers beli banyak2😍..Tak Rugi tauu kalau yallss consume GSA ni.😋😋. Boleh kuruskan badan dan bantu yallss dapatkan body yang yallss ngidam😘... 📱 www.wasap.my/60199445090.#sayajualgorgeousleem #GorgeousleemAdvance #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced
Card image cap

2017/12/17 12:58:46

@kurus_ramping
BARU 5 HARI, TURUN 2KG!.💃🏻 Dari 85KG turun 83KG, power betul lah penangan Qurose ni boleh buat kita kurus dalam beberapa hari je..Good job dik sbb siap buat jadual makan lagi 👏🏻👍🏻💪🏻. Macam ni baru betul nak kurus kena ada usaha. Kejayaan takkan datang bergolek tanpa usaha, yeke idok??😘.Nak kurus jugak??☺️Whatsapp 📲013-9056754..#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Card image cap

2017/12/17 12:58:22

@gorgeousleem_my_
#gorgeousleem #gsa RESTOCK yalllss😫😫. Hari2 ada je customers beli banyak2😍..Tak Rugi tauu kalau yallss consume GSA ni.😋😋. Boleh kuruskan badan dan bantu yallss dapatkan body yang yallss ngidam😘... 📱 www.wasap.my/60199445090.#sayajualgorgeousleem #GorgeousleemAdvance #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced
Card image cap

2017/12/17 12:57:25

@tokoprodukabe
FIFORLIF Minuman Ajaib BerNUTRISI Tinggi untuk atasi perut buncit dan menurunkan berat badan pria & wanita rasa Blackcurrant.KANDUNGAN FIFORLIF : Goji Berry, Psyllium Husk, Soluber, Probiotic, Fruktosa (gula buah), Bit Merah, Vitamin Premix (A,B1,B2,Niasin,Asam pantothenic,B6,B12,C,D3,E), Mineral, Enzim (Amylase, Protease, Lipase, Cellulose, Lactase, Pectinase phosphate, ribonuclease), Ekstrak Campuran Buah ,Sayuran (Jeruk Pontianak, Apel, Pisang, Mangga, Stroberi, Tomat, Pepaya, Brokoli, Wortel, Bayam, Kubis, Lemon).Dengan perpaduan bahan-bahan yang telah di gunakan sejak zaman dahulu dan dengan kualitas terbaik.FIFORLIF sangat tepat untuk menjaga kesehatan saluran pencernaan khususnya colon (usus besar) anda melalui proses detoksifikasi bernutrisi tinggi, kandungan Goji Berry dan Vitamin Premix yang ada di dalam FiForLif juga sangat baik untuk membuat organ tubuh kembali bekerja dengan baik..Manfaat FIFORLIF.1. Melancarkan buang air besar (BAB)2. Mengeluarkan racun sisa kotoran lama (karsinogen) yang menempel di dinding usus besar3. Menjaga kesehatan saluran pencernaan4. Mengatur kadar gula darah5. Menurunkan kadar kolesterol sehingga menurunkan resiko penyakit jantung6. Membantu menurunkan berat badan7. Merampingkan perut8. Membantu diet secara sehat.(Original !! , expired date Aman !!)Kemasan isi = 15 sachetHARGA : Rp 320.000.Langsung ORDER aja kesini :WA : 0816 168 2008 LINE: @nut2052k (pakai @)PIN BB: 57A973EB.#fiforlif #fiforlife#fiforlifjakarta#fiforlifmurah#herbaldiet#pelangsing#kurus#obatkurus#obatdiet#obatdietalami#obatdietaman#obatlangsing#herbalpelangsing#herbalpengurus#fiforlif #fiforlifjakarta #solusiperutbuncit#dietsehat #dietaman#programdiet#dietserat #detoxusus #pentingnyadetox#infosehat #solusisehat#perutbuncit #atasibuncit#cegahkolesterol #seratsehat#minumansehat
Card image cap

2017/12/17 12:56:44

@thebeautypastel
Wowwwww 😍😍 , dulu x percaya pun mana2 supplement dapat turunkan berat badan. Tp bila nmpak testimoni produk #Qurose ni semua berjaya kurus dalam masa yg singkat so si adik manis ni cuba consume sekotak #Qurose , dan ni la hasilnya 👯..Berbaloi katanya beli #Qurose . 15 hari je consume dah lose 5KG! Uolss ada cita2 nk badan kurus meletop mcm model boleh dapatkan skrg, sementara stock masih ada!.Ada lagi tak yg nak kurus???Jom Whatsapp ke 0196526913.#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Card image cap

2017/12/17 12:54:27

@losyen_kurus_secretcorrea
Assalamu'alaikum hi 😊Ibu² kakak² adik² jom bersenam di rumah sambil goreng ayam sambil buat satu senaman..Satu senaman hanya 1 minit. Ulang sampai letih 😁..Sapu losyen sejuk SC supaya cepat lemak lebur.Minum kopi SC supaya pantas toksin tersembur 😂#wasap0124616649COD Sungai Petani Poslaju setiap hari seluruh Malaysia
Card image cap

2017/12/17 12:45:49

@nak_slim_langsing
Fungsi utama Green Coffee Tea ni untuk Detox atau cuci usus supaya lebih mudah penyerapan suplement lain dan secara tak langsung bantu kempiskan perut. . Sekotak ada 7 hari sachet untuk 7 hari penggunaan (1 hari 1 sachet). Cara minum, hanya bancuh dengan segelas air suam (jangan air panas atau sejuk). Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan pengambilan selang 4 jam tau. . Ibu menyusu pun boleh minum sebab GCT hanya fokus pada usus sahaja. Jadi jangan risau untuk consume ye. 😌.Jom cecepat wasap 013-2582878 untuk details lanjut
Card image cap

2017/12/17 12:53:39

@sulisabeautyhq
APA ITU SULISA BOOSTER SLIMMING?? 🍓 Sulisa booster slimming adalah sejenis serbuk yang boleh dibancuh dengan air. 🍓 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🍓 Fungsi sulisa booster slimming membuang lemak dan mencerahkan kulit dengan cepat 🍓 Fat Burning dan mengawal selera makan 🍓 Selamat dan halal Tak kan nak tengok je orang lain kurus dan cantik. korang bila lagiii?? untuk pertanyaan / order whatsapp #sulisaboosterslimming ke 0198017916#sulisabeauty #sulisaboosterslimming #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #bakarlemak #sedutlemak #tipskurus #jomkurus #sayanakkurus #ubatkurus #detokskurus #gemuk #kurus #putihgebu #putih #langsing #buncit #glowing