#detoxwater


Card image cap

2017/11/19 21:13:58

@lemon_kurus
Salam. Ada yang berminat nak jadi stokis dan dealer Lemonade Xpresh? Sekarang ada promosi dengan MOQ yang minimun. Jom grab sekarang. 😊Stockist - RM 1685 bottlesMargin 30%Exclusive Stockist - RM 1,56050 bottlesMargin 35%Premium Stockist - RM 2,880100 bottlesMargin 40%Excluding postage ***************** .Master Agent Price - RM 40 (1st Purchase RM 48)Jom WhatsApp lemon ke 013-336 8770. 😊#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
Card image cap

2017/11/19 21:12:57

@lemonadexpreshofficial
Salam. Ada yang berminat nak jadi stokis dan dealer Lemonade Xpresh? Sekarang ada promosi dengan MOQ yang minimun. Jom grab sekarang. 😊Stockist - RM 1685 bottlesMargin 30%Exclusive Stockist - RM 1,56050 bottlesMargin 35%Premium Stockist - RM 2,880100 bottlesMargin 40%Excluding postage ***************** .Master Agent Price - RM 40 (1st Purchase RM 48)Jom WhatsApp lemon ke 013-336 8770. 😊#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
Card image cap

2017/11/19 21:10:52

@lemonadeselangor
Salam. Ada yang berminat nak jadi stokis dan dealer Lemonade Xpresh? Sekarang ada promosi dengan MOQ yang minimun. Jom grab sekarang. 😊Stockist - RM 1685 bottlesMargin 30%Exclusive Stockist - RM 1,56050 bottlesMargin 35%Premium Stockist - RM 2,880100 bottlesMargin 40%Excluding postage ***************** .Master Agent Price - RM 40 (1st Purchase RM 48)Jom WhatsApp lemon ke 013-336 8770. 😊#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
Card image cap

2017/11/19 21:10:00

@lemon.kurus
Salam. Ada yang berminat nak jadi stokis dan dealer Lemonade Xpresh? Sekarang ada promosi dengan MOQ yang minimun. Jom grab sekarang. 😊Stockist - RM 1685 bottlesMargin 30%Exclusive Stockist - RM 1,56050 bottlesMargin 35%Premium Stockist - RM 2,880100 bottlesMargin 40%Excluding postage ***************** .Master Agent Price - RM 40 (1st Purchase RM 48)Jom WhatsApp lemon ke 013-336 8770. 😊#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
Card image cap

2017/11/19 21:08:30

@lemonade_xpresh
Salam. Ada yang berminat nak jadi stokis dan dealer Lemonade Xpresh? Sekarang ada promosi dengan MOQ yang minimun. Jom grab sekarang. 😊Stockist - RM 1685 bottlesMargin 30%Exclusive Stockist - RM 1,56050 bottlesMargin 35%Premium Stockist - RM 2,880100 bottlesMargin 40%Excluding postage ***************** .Master Agent Price - RM 40 (1st Purchase RM 48)Jom WhatsApp lemon ke 013-336 8770. 😊#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
Card image cap

2017/11/19 21:08:13

@imanshoppee
PROMOSI! PROMOSI! HARGA AIJUICE DOSSIER RM68! BELI DUA BOTOL FREE POSTAGE! Makan supplement kurus, tapi tak kurus!Makan supplement putih, tapi tak putih!MENGAPA & DIMANA SILAPNYE ?MUNGKIN KERANA BANYAK TOXIN DALAM BADAN! 😱😱😱😱😱😱 Tanda2 banyak toksin: 👎Kerap sakit kepala👎Tiada sebarang kesan apabila makan vitamin + supplemen👎Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebabSusah bangun tidur👎Bahagian keliling mata gelap bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit👎Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi👎Sinus👎Berat badan meningkat👎 selulit👎Masalah jerawat dan banyak lagiInilah masanya DETOX dulu dengan Aijuice Dossier by Aifa Azlan . Minuman detox lazat yang paling berkesan dan formulasi terbaik yang mengandungi :1. Prune2. Lemon3. Garcinia combogia4. Senna5. Almond6. White kidney bean7. Flaxseed8. Guavana 9. Mangosteen10. Blackcurrant11. SteviaAIJUICE DOSSIER bertindak sebagai agen pemangkin kepada proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk melalukan penyingkiran bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum.#aijuicedossier#aijuicedossierdetox #detoxviral#TitianCinta #sayajual#sayajualdetox#aijuicedossierbyaifaazlan #detox#detoxjuice #detoxwater #detoxsmoothie #
Card image cap

2017/11/19 20:54:17

@rabzz_b
Seeing a massive difference 💜 get yours now last few left >>>>>>#makingadifference #detoxwater #detoxtea #detoxbody
Card image cap

2017/11/19 20:49:22

@xuraya.mo
#luxsdetoxdrinksfeedback-“ SEDAP MINUM, RASA SEGAR, RINGAN BADAN DAN PEMBUANGAN PUN SENANG “-Alhamdulillah ramai dah buktikan yang lepas detox ni memang akan rasa perubahan! Yang susah nak lawas tu, jgn risau sbb kita ada penyelesaiannya.-Detox ni kita clear dalaman secara semula jadi dengan kebaikan buah buahan. Asid sitrik dari lemon ni memang sinonim dengan “DETOX”. Apa tunggu lagi? Ambik phone korang, whatsapp i laju laju-Price: RM 65BUY 2 FREE POSTAGE-feel free to ask any question! ✨whatsapp/telegram: +6 012 717 7937.....#luxsdetoxdrinksfeedback #luxsdetoxdrinkstestimoni #luxsdetoxdrinks #detoxjuice #detoxluxs #detoxdrink #detoxmalaysia #sayajualdetox #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #sayajualdetoxmurah #detoxteamurah #detoxteadrinksmurah #detoxteamalaysia #detoxteadrinksmalaysia #testimonidetoxtea #testimonidetoxdrinks #sayanakkurus #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #detoxjuicemurah #detoxjuicemalaysia #detoxwater #detoxwatermalaysia #detoxwatermurah
Card image cap

2017/11/19 20:46:12

@nenabrandao
Meu bom dia foi assim #lindo
Card image cap

2017/11/19 20:39:03

@diyetsavar
Allahımmmmmmm sana geliyorum nurtopuuuu gibi tuppppturuncu bir masam oldu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 günlerdir bordo mu desem kahve mi desem saçma sapan annemin çöpe atacağı masayı boyamak için emek harcıyorum . Ama beklediğime ve boyamaya değdi . Harika değil mi maşallah maşallah :) son halini de paylaşırım sizinle :) o zaman gelsin kahve keyfisiiiiii tloss #weightlosstransformations #sağlıklıbeslenme #tartı #detoxwater #detox #fitnessmodel #fit #instamood #instagram #zayıflama #diyet #diyethesaplaritakiplesiyor #diyet #beforeafter #beforeandafter #beforeandafterweightloss #beforesunset #fitness #instamood #instalike #instafood #gymgirl #gymnastics #fitnessmotivation #fitnessmom
Card image cap

2017/11/19 20:36:40

@xuraya.mo
Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat didinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.-Selepas dinding usus kita bersih barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap yang optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimun.-Dah try macam macam tapi takde kesan? Kita detox dulu dengan luxs! 💖-Price: RM 65BUY 2 FREE POSTAGE-feel free to ask any question! ✨whatsapp/telegram: +6 012 717 7937.....#luxsdetoxdrinksfeedback #luxsdetoxdrinkstestimoni #luxsdetoxdrinks #detoxjuice #detoxluxs #detoxdrink #detoxmalaysia #sayajualdetox #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #sayajualdetoxmurah #detoxteamurah #detoxteadrinksmurah #detoxteamalaysia #detoxteadrinksmalaysia #testimonidetoxtea #testimonidetoxdrinks #sayanakkurus #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #detoxjuicemurah #detoxjuicemalaysia #detoxwater #detoxwatermalaysia #detoxwatermurah
Card image cap

2017/11/19 20:25:58

@me.bagandpurse
Detox water atau infused water ini konon bisa membuat kulit lebih sehat, meluruhkan lemak dan racun dari tubuh lho girl'sKalian pernah coba buat?Yuk buat detox water untuk dibawa di hari senin besok girl's,Kalian bisa mencampurkan bahan-bahan dibawah ini sesuai selera dan kebutuhan kalian lhoCucumber - Lemon - Mint - Orange - Kiwi - Strawberry - Raspberry - Blueberry - Lime - BasilCara membuat :1. Cuci bersih semua bahan-bahan2. Potong buah, lalu masukan bahan-bahan dalam botol4. Isi botol dengan air lalu kocok dan diamkan semalaman di kulkasKalian juga bisa loo tetap mengisi airnya apabila habis d minum, stop mengisi air apabila kalian perlu mengganti buah nyakalo team ME pernah buat campuran timun, mint dan lemon, kalau kalian?..📷 : Pinterest.‌#tasjogja #tascewek #bagseller #indonesianbrand #indonesianproduct #indonesianlocalbrand #selfmadebag #mebagandpurse #detoxwater #infusedwater #tips
Card image cap

2017/11/19 20:16:19

@sunny_emiko
Sunday morning with delicious raspberry, beet smoothies and detox water 💦 🍋🍯🐝☘️❤️☀️☘️•••#morning #healthybreakfast #healthydrink #detoxwater #detox #smoothie #smoothies #rasberry #beet #beetroot #healthylifestyle #healthyfood #healthybreakfast #healthyeating #health #eatingclean #cleaneating ☀️🐝☘️
Card image cap

2017/11/19 20:15:53

@kikqa.co
Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat didinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.-Selepas dinding usus kita bersih barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap yang optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimun.-Dah try macam macam tapi takde kesan? Kita detox dulu dengan luxs! 💖-Whatsapp 014-9308034 !#luxsdetoxdrinks #luxsofficial #detoxluxs #detoxdrink #detoxjuice #detoxmalaysia #detoxwater