#argjend


Card image cap

2017/11/24 04:55:47

@lui_e_lei_aksesore_online
Byrzylyk argjendi 925 per femra.Cmimi 999lekPorosit online me mesazh ose ne nr e tel :0676282998Transporti ne tirane falas brenda 24h.Dergesa me poste ne gjithe Shqiperine.#aksesore #online #porositonline #luielei #blerjeonline #byrzylyk #argjend
Card image cap

2017/11/23 23:31:07

@goldsmith.albania
#Sister's name perfectly designed 💕💕 ❣.Ju mund te porositni emrat qe deshironi dhe produkti vjen ne vendin qe ndodheni ju 📫 ..Porosit tani ✔ nepermjet :nje Mesazhi 📩nr Celular : + 355 68 58 88 863Facebook : facebook.com/ajsberg.jewelry oseDyqani AJSBERG pranë teatrit Petro Marko ...#GoldsmithAlbania #ArgjendariGoldsmithAlbania #ArgjendariVlore #Argjendari #Vlore #Vlora #VloreAlbania #VloraAlbania #Aksesore #Dyqanonline #PorositOnline #PorositTani #TransportKudo #Varse #Unaza #Femra #Argjend #Flori #Ring #Fashion #Necklace #Gold #Jewelry #Jewellery #Gold
Card image cap

2017/11/22 23:50:04

@krujashop
Elegante ne unazat e argjendta nga Kruja's Shop!......#silver #silverring #ring #unazaargjendi #unaza #safir #argjend #kruja #krujashop
Card image cap

2017/11/22 23:46:24

@krujashop
Unaze argjendi markezit me gure te cmuar swarovski. Cmime konkuruese ne Kruja's Shop. Kontakto ne inbox per informacione shtese/ dergesat ne te gjithe Shqiperine......#silver #silverring #ring #unazaargjendi #unaza #safir #argjend #kruja #krujashop
Card image cap

2017/11/22 04:58:03

@argjendaria.online
#vath #argjend 🛍🆕🎁
Card image cap

2017/11/22 04:56:16

@silvershopardiani
#vath #argjend 🛍🆕🎁
Card image cap

2017/11/21 01:25:06

@durgutisilver1
White & Blue black Stone Silver ring Porosit online#silverrings #blueblackstone #whitestone #giftsforher #silver #argjend #rahovec
Card image cap

2017/11/19 02:47:00

@chronoprishtina