#amouraombretto


Card image cap

2018/01/22 00:03:56

@amouracosmetics.byhayati
.Ombretto Eyeshadow Palette in action by our fav customersss😍😍.What you waiting for girlss? Grab yours right now!! RM69 only (Normal price RM89) .#eyeshadowpalette #amouralover #amouralipstick #amouraagent #amouracosmetic #amourajohor #amouraombretto #makeupartist #bridalmakeup #makeupjunkie #kedaionline #mac #nyx #bestmakeup
Card image cap

2018/01/22 00:03:27

@amouracosmetics.byhayati
Ombretto Eyeshadow Palette in action by our fav customersss😍😍.What you waiting for girlss? Grab yours right now!! RM69 only (Normal price RM89) .#eyeshadowpalette #amouralover #amouralipstick #amouraagent #amouracosmetic #amourajohor #amouraombretto #makeupartist #bridalmakeup #makeupjunkie #kedaionline #mac #nyx #bestmakeup
Card image cap

2018/01/22 00:03:00

@amouracosmetics.byhayati
.Ombretto Eyeshadow Palette in action by our fav customersss😍😍.What you waiting for girlss? Grab yours right now!! RM69 only (Normal price RM89) .#eyeshadowpalette #amouralover #amouralipstick #amouraagent #amouracosmetic #amourajohor #amouraombretto #makeupartist #bridalmakeup #makeupjunkie #kedaionline #mac #nyx #bestmakeup
Card image cap

2018/01/21 21:36:48

@shaxiera_shoppe
Lipmatte Wudhu Edition RM39each 😍 jom cantik kan bibir sambil merawat ... Berminat ?mey terus whatsapp kte kita 😘 📲 0182839390-zyra#amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpallet #twistuplipstick #travelkitset
Card image cap

2018/01/21 15:04:52

@liyanamnishoppe
Jatuh hati dengan Amoura lip matte nude ni simple je bagi orang yang xreti makeup mcm sis ni 😅.RM39 je tau while stock last. Sbb lepas ni warna untuk wudhuk friendly tak kan restock da 😭😭.Nak order? Klik link ni 👇🏻👇🏻 utk wassap.http://www.wasap.my/60169805698.#amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #aijuicedossierdetox
Card image cap

2018/01/21 10:57:55

@raihana2204
Dah dapatkan warna2 yang menawan ni.... Dengar cerita lipstik hybrid dah nak keluar..... 😱😱 korang dah dapatkan belum yang mesra wudhu ni... Jom dapatkan segera sementara stok masih ada... Pembelian 2 lipstik ke atas ada free gift tau...... 💄👛 Jom calling2 i atau wasap jer.... 👉0185725277👈#amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick
Card image cap

2018/01/20 23:38:29

@amoura_gourges
Simple Beauty with Amoura Ombretto Eyeshadow & Eyebrow Pallete.. 👉Didatangkan dalam satu palette poket size yg mudah dibawa kemana2 je.. Mengandungi 6 earth color.. 👉4 matte & 2 shimmer yg mudah dipakai.. Color sangat pigmented.. Hanya dengan menggunakan jari pon boleh.. Color senang lekat.. 👉Rona berwarna gelap sesuai utk dijadikan eyebrow & shading.. 👉Rona keemasan juga boleh dijadikan highlight.. Whatsapp www.wasap.my/60182334575/ombrettopalette 💋Promosi skrg hanya rm69 📣📣📣 #eyeshadowpalette #amouraombretto #amouralovers #amouralipstick #amouracosmetics #makeupartistmalaysia #makeupsimple #waterproof #tarte #makeuptutorial #maclipstick #kyliecosmetics #ombrettopalette #shimmer #shading #bronzer #highlight #muafreelance
Card image cap

2018/01/20 23:22:52

@amoura_gourges
Close up sikit Ombretto Pallete! Sesuai kan untuk daily wear? Kalau taknak over sgt untuk daily makeup, pakai je warna purple or brown yg matte tu. Highlight sikit kat brow bone bagi nampak clean. Kalau nak bagi nampak glam sikit for night out, letak shimmer brown/purple atas lids lepas blend warna yg matte tu. Pigmented sgt tau, sapu sikit je dah nampak warna dia. Cuba dulu baru tau fall in love ke tidak..😀😀📲0182334575 miela#amouracosmetics #amouraombretto #amourabysnuma