#amouraombretto


Card image cap

2017/10/24 19:12:06

@myymakeupstash
Tudiaaaa. Dah selamat #salamsoldout kat HQ semua code. Batch 2 preorder dah buka, akan close pada 1 November 2017 ni uolls!. Lepas ni takdak dah tau warna-warna ni, batch 2 ni last kami restock 5 code ni. Once habis no more restock 😘. Bye bye Caramel Latte, Violet Orchid, Pink Flamingo, Peach Cobbler & Rosewood. #amouracosmetics #amourabyein #amouralipstick #amouraombretto #amouraeyekit #contour #highlight #u amouracosmeticssarawak #amourasarawak #amouramiri #teamamouramiya #miri #sarawak #Myymakeupstash
Card image cap

2017/10/24 18:59:55

@amoura.ninajuly
Code : Mulberry 💋Amoura cosmetics matte lip cream Wudhu friendly series 💄.Buy 2 or more FREE COD Cyberjaya Putrajaya area❗️Buy 5 or more FREE postage & gift ❗️Jom cepat cepat ⬇️📩📱DM/ whatsapp +6018 3137923 to purchase or for more infos . FREE! 😉 Infused with : ❣Argan Oil❣Vitamin C❣Shea butter & Collagen💋 KKM APPROVED.#amouracosmetics #amouraombretto#kylielipkit #laraalana #hudabeauty #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #colourpop #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #makeover #amouracyberjaya #letscantik #janganmengata #amouraputrajaya #amourachikas
Card image cap

2017/10/24 17:48:16

@glamora_royaltease_amoura
Cara menggunakan #ombrettoeyeshadow ni.. .Bkn saja boleh guna as eyeshadow, boleh buat shading dan shape kening jugak taw!.Dapatkan sementara stok masik ada!.www.wasap.my/60192430253.#amouracosmetics #amouralovers #amouralipmatte #amouraombretto #lipsticktahanlama #lipstickmurah #lipsticklovers #makeuplovers #makeupmurah #lipmatte #teamamourakakafzan #beautyhouse #beautypeople
Card image cap

2017/10/24 16:26:29

@alyarosmi
Dah try ke Amoura Ombretto Eyeshadow & Eyebrow Palette ni...best sangat palette ni sebab warna semua natural, 4 matte & 2 shimmery. ..Sesuai untuk semua occasion tau. Yang bestnya sebab boleh pakai sebagai eyeshadow, lukis kening, bronzer & shading. Senang nak bawa jalan sebab pocket size jer! 😍😍 ..So inform alya kalau nak cuba yea. Alya nak bagi Special gift and special price just for you ❤❤..#amouracosmetics#amouraombretto
Card image cap

2017/10/24 16:24:25

@alyarosmi
Dah try ke Amoura Ombretto Eyeshadow & Eyebrow Palette ni...best sangat palette ni sebab warna semua natural, 4 matte & 2 shimmery. ..Sesuai untuk semua occasion tau. Yang bestnya sebab boleh pakai sebagai eyeshadow, lukis kening, bronzer & shading. Senang nak bawa jalan sebab pocket size jer! 😍😍 ..So inform alya kalau nak cuba yea. Alya nak bagi Special gift and special price just for you ❤❤..#amouracosmetics#amouraombretto
Card image cap

2017/10/24 16:22:24

@alyarosmi
Dah try ke Amoura Ombretto Eyeshadow & Eyebrow Palette ni...best sangat palette ni sebab warna semua natural, 4 matte & 2 shimmery. ..Sesuai untuk semua occasion tau. Yang bestnya sebab boleh pakai sebagai eyeshadow, lukis kening, bronzer & shading. Senang nak bawa jalan sebab pocket size jer! 😍😍 ..So inform alya kalau nak cuba yea. Alya nak bagi Special gift and special price just for you ❤❤..#amouracosmetics#amouraombretto
Card image cap

2017/10/24 15:56:09

@shaxiera_ll
JOM BERGORJES DENGAN TRAVEL KIT SET BY AMOURA 💋5 pcs 5 warna 😍Normal price RM122Promo price RM99 only ‼️ 💄Never So Nude💄Wild Rose 💄Fresh Brew💄Rouge 💄Trendsetterfor more details ws me 👇🏻0182839390 -zyra#amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow
Card image cap

2017/10/24 14:20:58

@taanishas_organic
MANA SATU PILIHAN HATI .Semua cantik dan merawat bibir. Walaupon matte tidak akn kering kan bibir sampai merekah tu..Masih harga promo pengenalan tau ❤️.#amoura #amouralovers #amouralover #amouralipstickmatte #amourakl #amouragombak #amouraselangor #amouralipmatte #amouralipstick #amouralipcream #amourawaterproofseries #amourawudhufriendly #ombretto #amouraombretto #amouraeyekit #amouramaskara #amouramascara #amouraeyelinerNrml price rm49 each!! NOW RM39 each. Buy 2 for rm75. Courier excludedWatsap 0176294737 for order/inq!!
Card image cap

2017/10/24 14:08:11

@shaxiera_ll
" JOM CANTIKAN BIBIR KITA " 💋Twist Up Lipstick 5 warna yang menawan 👇🏻 💄Peach Cobbler💄Caramel Latte💄Violet Orchid💄Rosewood💄Pink FlamingoRM49 excld pstgefor more details ws me 👇🏻0182839390 -zyra#amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow
Card image cap

2017/10/24 11:29:56

@shaxiera_ll
PAGI PAGI NAK KELUAR PERGI KERJA DOK FIKIR NAK PAKAI LIPSTICK APA YA HARINI ?Meh saya nak suggest kan uolls cuba Twist Up Lipstick baru ni dari Amoura , mesti uolls puas hati & jatuh cinta . Sebab lipstick ni mesra wuduk , tahan lama, bau yg sangat wangi & ad warna yg lawa2 😘 bila pakai rasa ringan je di bibir 👄Lipstick ni ada 5 warna yg menawan & mengandungi Argan Oil dan Shea Butter 💋RM49 exlcd postagefor more details ws me 👇🏻0182839390 -zyra#amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow
Card image cap

2017/10/24 11:16:09

@gurlz_care88
Berminat dengan Lipmatte Amoura/Ombretto Eyeshadow/MG/Iv Mist? Untuk pembelian boleh pm atau whatsapp saya di +60132003336. Penghantaran seluruh negara....Interested with Amoura Lip Cream/Ombretto Eyeshadow/MG/Iv Mist? Do pm or whatsapp me +6013200336 to purchase. Nationwide shipping. #amouracosmetics #creamtomatte #teamamourafatin #lipmatte #cosmetics #muamalaysia #amouraombretto #amouralovers #longlasting #sheabutter #arganoil #palette #eyeshadow #makeup #codsungaibuloh #ivmist #resdung #moisturizergel #organic #teamAlin #gurlzcare #mglovers #onetiubforonefamily #shimmer #base #makeup #contouring #shading #eyebrow
Card image cap

2017/10/24 11:15:42

@gurlz_care88
Berminat dengan Lipmatte Amoura/Ombretto Eyeshadow/MG/Iv Mist? Untuk pembelian boleh pm atau whatsapp saya di +60132003336. Penghantaran seluruh negara....Interested with Amoura Lip Cream/Ombretto Eyeshadow/MG/Iv Mist? Do pm or whatsapp me +6013200336 to purchase. Nationwide shipping. #amouracosmetics #creamtomatte #teamamourafatin #lipmatte #cosmetics #muamalaysia #amouraombretto #amouralovers #longlasting #sheabutter #arganoil #palette #eyeshadow #makeup #codsungaibuloh #ivmist #resdung #moisturizergel #organic #teamAlin #gurlzcare #mglovers #onetiubforonefamily #shimmer #base #makeup #contouring #shading #eyebrow