#MALAYSIA


Card image cap

2017/12/17 09:37:23

@andisuset92
Sisihkan waktu Anda 5 menit saja. "PayTren" adalah Aplikasi/Software/Perangkat Lunak/Teknologi yang dapat digunakan pada semua jenis SmartPhone khususnya Android (minimal Ice Cream Sandwich). Agar dapat melakukan transaksi/pembayaran seperti halnya ATM, Internet/SMS/Mobile Banking, PPOB (Payment Point Online Bank) dan hanya berlaku di lingkungan komunitas tertutup, yaitu komunitas treni/PayTren...KEUNTUNGAN BERGABUNG DIPAYTREN1. Kemudahan bertransaksi/penggunaan lebih PRAKTIS2. Dapat CASHBACK setiap transaksi3. Bernilai SEDEKAH, karena sebagian keuntungan digunakan untuk sosial4. HEMAT biaya & waktu5 AMAN dalam bertransaksi6. PELUANG USAHA loket pembayaran/melayani umum, selain mendapatkan cashback setiap transaksi Anda bisa mengambil keuntungan/menarifkan biaya admin dari luar sesuai dengan daerahnya7. BERPOTENSI menghasilkan income yang tak terbatas dalam mengembangkan bisnisnya8. Aplikasi berlaku SEUMUR HIDUP dan dapat diwariskanMANFAAT PAYTRENPayTren dipakai sendiripun sudah sangat bermanfaat, apalagi dijalankan bisnisnya. Kerjanya fleksibel;▪ Tidak ada target jualan▪ Tidak ada target rekrut▪ Tidak ada tutup point▪ Mau offline atau online juga bisa▪ Tidak perlu menyetok barang▪ Tidak ada kewajiban belanja bulananyang terpenting aplikasinya dipakai untuk pribadi saja sudah manfaat dan beri keuntungan apalagi kalau dibisniskan😊jangan lewatkan peluangan bisnis mudah,murah,dan berkah ini.Paytren,membuka peluang usaha utnuk siapa saja tanpa terkecuali.Paytren,bayar2 jadi lebih mudah&hemat.Paytren,Kerjanya mudah,modal murah,hasil melimpah,penuh berkah.Paytren mengubah pengeluaran jadi penghasilan tanpa batas 💸💰.Info daftar bisnis berkah paytren ust. Yusuf mansur hubungi :wa081313113039#paytrenustyusufmansur#bisnisberkah#bisnisonline#pengusahamuslim#paytren#fintech#ustyusufmansur#bisnis#barokah#pengusaha#yrksf#paytrenrevolutionteam#paytrenyogirangkoto#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam#MUI#bisnissyariah#muslimahhongkon
Card image cap

2017/12/17 09:37:21

@malaya_jersey
TOTTENHAM 3rd 17/18Gred copy ori: Rm50🔥Saiz S hingga XLHarga termasuk pos untuk semenanjung.*Cepat sementara stock masih ada*👍"BELI LEBIH , HARGA MENARIK"😍.Whatsapp ke 013-9121965 atau tekan je link dekat bio untuk order😘---#tottenham #tottenhamhotspur #spurs #enland #epl #nike #nikemy #tottenhamfans #tottenhamhotspurfans #spursfans #infobola #beritabola #arenabola #beritasukan #infosukan #malaysia #fam #bolasepak #football #footballfans #abangbola #kakibola #gilabola #eplnews #jersibolasepak #jersikelabbola #jersibolamurah #jersirare #igshop #malaya_jersey
Card image cap

2017/12/17 09:37:06

@arrogantbynisa
@Regranned from @nisa_ouds_r_perfumery - @Regranned from @nisa_ouds_r_perfumery - #DHUHAByNisa #PerfumeOil #luxury#halal#perfume#perfumeoftheday Exclusively by NISA OUDS*R#Malaysia#Asia#Japan#China#India#UAE#KSA#SaudiArabia#Egypt#Oman#Qatar#Kuwait#Jeddah#Makkah#Madinah#DubaiNISA OUDS*R - #regrannNISA OUDS*R - #regrann
Card image cap

2017/12/17 09:37:05

@tornbot.mommy
===================================Memperkenalkan tudung instant HAYFA 2.0 khas untuk SIS sekalian. ..APA YANG BESTNYA TUDUNG NI? Meh nak bagitau sikit..hee.💕Tudung instant ↔Cepat,mudah, kemas,selesa dan bergaya. Sarung je terus cantik. ..💕Material - Body --->Heavy Chiffon↔ Bila pakai terus terletak elok dikepala. Takde rasa nak tercabut tudung dan awning terjatuh ke depan.- Awning ---> Cotton Denim, membuatkan awning sentiasa terletak kemas bila pakai ..💕Awning Anti Tembam ↔ Awning memanjang hingga ke rahang boleh cover pipi. Jahitan double stitch di awning membuatkan awning tegak terpacak 😄..💕Soft awning ↔ tak risau dah tudung akan kepek bila tertindan. Senang juga dilipat untuk bawa travel dan mudah di pakai untuk solat ...💕Perincian ↔Diamond Hot Fix di keliling tudung dua-dua layer (Dalam gambar tak berapa nampak atas faktor pencahayaan) dan Metal Tag logo S (Shanaj)..💕Less ironing ↔ Cuma perlu iron kesan lipatan sahaja. Bila dah iron, tak mudah kedut. Mudah dan cepat, jimat elektrik, jimat masa dan mudah untuk ibu yang ada baby ...💕Pilihan Saiz ↔ Ada 2 saiz patuh shariah,labuh dan tutup dibahagian dada ...💕Tidak melekat di badan↔ potongan sangat selesa dan tidak melekat di bahagian dada dan leher. Takde la nampak bentuk badan dan rasa tercekik di leher 😄..💕 Slim cutting di bahagian tepi ↔ So takdela tudung nampak kembang menggerbang di leher 😂. Cutting depan juga bebentuk V dan bukan bulat ye..💕 Harga yang sangat berpatutan( tidak termasuk postage) ..Saiz L (18 inci) - RM 55Saiz XL (20 inci) - RM 59.. 💝ISTIMEWA UNTUK ANDA!HARGA COMBO PENGENALAN 💝..💜 Saiz L3 HELAI RM 160, FREE POSTAGE!!3 HELAI RM160, FREE POSTAGE..💜 SAIZ XL3 HELAI RM170, FREE POSTAGE3 HELAI RM170, FREE POSTAGE..Dapatkan dengan segera sebelum sold out warna-warna yang hot 😁..whatsapp 019 6199 662 sekarang 😉whatsapp 019 6199 662 sekarang 😉whatsapp 019 6199 662 sekarang 😉..#shanaj #sayajualtudung #tudunginstant #tudungsarung #tudungsarungmurah #hayfa #fattzura #tudungmalaysia #tudungsoftawning #cottondenim #malaysia #mondayblues #lcw #coco #cutisekolah #sale #promo #adra #zahra #dhiya #nuraa
Card image cap

2017/12/17 09:37:01

@ns_beautycantik
Cindelle booster_Booster for injection_MUST BUY !!!RM200/box10amp =====It can be mixed with any whitening product for a better and faster effect.Composition :Thiamine Hydrochloride 1000mgBiotin 850mgVitamin C 2000mgCollagen booster 5000mgWhatsapp +60175005707Worlwide shipment ============Mix #cindellebooster dengan mana2 produk whitening injection lain untuk boost skin cepat cerah putih gebussss!! Whatsapp +60175005707#cindellebooster#cindelle#nakputih#cepatputih#kulitcerah#whiteningbooster#booster#boosterinjection#whiteninginjection#boostskin#cindelleboosterori#boostercindelle#kuwait#australia#malaysia#usa#dubai#kenya#france#africa#nigeria#philipines#brunei
Card image cap

2017/12/17 09:36:28

@weni_gunawan_w2j
Lihatlah..! Bagaimana Tentara penjajah Israel menyerang tim medis palestine yang berusaha menyelamatkan seorang pemuda yang tertembak. Di perbatasan masuk kota Al Berih...🇵🇸 #Palestine: Watch how Israeli occupation forces attacked Palestinian medics to prevent them evacuating and saving the life of Palestinian young after shooting him at the northern entrance of Al Berih city ..قوات الاحتلال تعتدي على طاقم طبي وتمنعهم من إسعاف جريح فلسطيني ...#Turkiye #Palestinian #Palestine #usa #Algeria #qatar #Turkey #Egypt # #Malaysia #Günaydın #Tunisia #Ireland #Morocco #Australia #Switzerland #dirilişertuğrul #Indonesia#فلسطين #القدس #تصويري #تصميمي #رسمي #تصوير #عدستي #فيديو
Card image cap

2017/12/17 09:36:38

@azm.empire
HIGH QUALITY IRON ON PATCHES! Tag your friends and win top upPrice: RM2.50/pcs5pcs RM10Borong Min 30pcs RM1.50/pcs Postage add SM RM8 / SS RM11..Pm or Whatsapp +60189894013 (boleh click link di bio). ..❕ First pay, First get. ❕Limited❕No booking#irononpatches #patch #patchesmurah #patches #patchesmy #patchesmalaysia #viral #malaysia #trendy #sayajualmurah #azmpatches #cheras #maluri #kajang #kualalumpur
Card image cap

2017/12/17 09:33:36

@kinjoyuichiro
Hello everyone.If you want to watch all this , please watch and subscribe my YouTube channel .Thank you for coming here.You can go and click on above of my profile screen.
Card image cap

2017/12/17 09:36:25

@mugi.hartati
Selamat sukses dan berkah untuk mba lady ats Tercapainya peringkat BRONZE LEADER PERTAMANama saya Lady Aziizil Aliim seorang ibu rumah tangga dgn 1 anak.Dari bulan Mei lalu,saya putuskan resign dari pekerjaan saya untuk fokus PayTren..Alhamdulillah saya sering kopdar,sering aktif di grup dan sering ikut event-nya semangat saya makin membara untuk terus aktif di Paytren..Walaupun saat ini komisi saya sedang menurun drastis,tak jadi alasan buat saya yg pantang menyerah..Ibu ibu jaman now itu,pantang nyerah sebelum sukses😁💪🏻💪🏻 Alhamdulillah tepat hari ini tanggal 5 Desember saya dapat bronze leader pertama saya.Semoga makin sukses dan berkah kedepannya☺☺.Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:.Mugi hartatiLeader Executive 🏢👤 ⏬⏬WA ☎ : 087700729207 -----------------------------------------------------------------------------------------🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren-----------------------------------------------------------------------------------------🔘 tn0571560.paytren.net----------------------------------------------------------------------------------------- #paytrenustyusufmansur#bisnisberkah#bisnisonline#pengusahamuslim#ustyusufmansur#paytrenrevolutionteam#paytrenyogirangkoto#saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore#MUI#bisnissyariah#muslimahhongkong#PokokNyaPAYTRENinAJA#PaytrenAcademy#BelajarituKereN#PayTren#PayTrenAsetManajemen#ManajerInvestasiSyariah#WeAreNotAlone#PayTrenCorner
Card image cap

2017/12/17 09:36:20

@safarixtreme
Surfing Lesson with the Legend himself! 🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊 Go go @narzeenas SKC Founder & MD trying to conquer the waves this weekend 👍🏼🌊 🌊🌊🌊🏄🏻‍♂️🏄🏽‍♀️🌊 #sgs2017 #skc #safarigromsearch #safarigrom #grommet #surfing #surf #waves #beaches #malaysia #events #safarikidsclub #life #today #throwback #surfingcompetition #ripcurlmalaysia #ripcurl
Card image cap

2017/12/17 09:36:12

@evonrock
Love how you can go to the roof top to see this lovely and peaceful night view after a long tired 10 hours flight, potentially a beer and long catch up chat with your mate is the best way to end the day :) #nightview #rooftop #malaysia #howtoendyourdayright
Card image cap

2017/12/17 09:36:08

@gajetrare.murah
.⌚G SHOCK 2 TIME⌚🔥RM65 sm RM75 ss🔥WATERPROOF🔥Stock Limited🔥PM saya cepat sebelum org lain ambik😉🔥No. whatsapp ada di bio #jammurah #jamkualiti #jammalaysia #jamanalog #ahad #igshopmalaysia #igshopmurah #igshopjam #kedaijam #fattahamin #neelofa #jannanick #watchmalaysia #fashasandha #aaronaziz #zulariffin #aimantino #malaysia #ipoh #penang #kualalumpur #viralmalaysia #jamlelaki
Card image cap

2017/12/17 09:35:58

@teddy_leader_paytren
Bangga sama PayTren, semakin hari semakin wow.------------------------------------------------.Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi:.TediLeader payTren 🏢👤 ⏬⏬WA ☎ : 083822648753.Follow ig @teddy_leader_paytrenFollow ig @teddy_leader_paytrenFollow ig @teddy_leader_paytren.-----------------------------------------------------------------------------------------🔘 TN0484653.paytren.net .. #bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #pasarbaru #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan #islamicquotes#kidsjamannow#yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #Like4like